Φρίκη στον Βόλο: “Ήξερα ότι ο αδερφός μου βιάζει την κόρη μου – Το ίδιο έκανε μαζί μου ο πατέρας μου”

Φρίκη στον Βόλο: "Ήξερα ότι ο αδερφός μου βιάζει την κόρη μου - Το ίδιο έκανε μαζί μου ο πατέρας μου"

Κτηνωδία χωρίς τέλος στον Βόλο, αφού μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η οικογένειακή ιστορία που ήρθε στο φως, όταν μια 20χρονη ΑμεΑ κατήγγειλε τον βιασμό της από τον ίδιο της τον θείο στην αστυνομία.

Συμφωνα με το thenewspaper.gr, που έφερε στο φως την υπόθεση, το δράμα κορυφώθηκε, όταν η μητέρα της ανέφερε, ότι γνώριζε όσα φρικιαστικά βίωνε το παιδί της. Όπως λέει η ίδια, γνώριζε τι είχε συμβεί, αλλά το θέμα δεν προχώρησε επειδή όταν σημειώθηκε το έγκλημα, η κόρη της φοβήθηκε και πήρε πίσω τα όσα είχε πει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο φερόμενος ως δράστης να πιστέψει πως δεν είχε τίποτα να φοβηθεί. Το κουβάρι της φρικτής υπόθεσης, άρχισε να ξετυλίγεται όταν η κοπέλα έφυγε από το σπίτι που έμενε με τη μητέρα της και βρέθηκε να κοιμάται σε καρέκλες καταστήματος.

Τι ακριβώς συνέβη

Συνεχίζουν να σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 20χρονης ΑμεΑ από τον θείο της στον Βόλο, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η ίδια. Η μητέρα του κοριτσιού μίλησε για δεύτερη φορά λέγοντας τις δικές της αλήθειες, οι οποίες συγκλονίζουν και καταδεικνύουν τα ακατάλληλο περιβάλλον στο οποίο ζούσε η 20χρονη κοπέλα.

«Βιασμός έγινε μία φορά στο σπίτι μου στο χωριό. Εγώ είχα πάει στη Λάρισα για ένα χειρουργείο και η κόρη μου όταν επέστρεψα μου είπε ότι βιάστηκε από τον θείο της. Εγώ έδωσα κατάθεση στην αστυνομία και είπα αλήθεια, ενώ η κόρη μου κάλυψε τον αδερφό μου γιατί την απειλούσε. Είπε ότι έλεγε ψέματα μετά. Και έτσι δεν έγινε τίποτα.

Πήγα τη βρήκα στο σπίτι της νονάς της για να την πάρω μαζί μου σπίτι μετά την τελευταία καταγγελία που έκανε, αλλά δε θέλει να έρθει κοντά μου. Βέβαια και εδώ δεν περνάμε καλά, γιατί ο σύζυγός μου με χτυπούσε, με απειλούσε ότι θα με σφάξει με μαχαίρι, με κλείδωνε μέσα κλπ».

“Με βίαζε και εμένα ο πατέρας μου από τα 4 χρόνια μου”

Η μάνα συνέχισε λέγοντας:«Έχω πέσει κι εγώ θύμα βιασμού από τον πατέρα μου, όταν ήμουν 4 ετών κορίτσι. Τα είπα στην αστυνομία, αλλά δε με πίστεψαν. Μου έδιναν χάπια και με είχαν νηστική δύο μήνες και με βίαζαν» συνεχίζει στο thenewspaper.gr, η μητέρα της 20χρονης. Να σημειωθεί ότι λίγα χρόνια πριν τα έξι παιδιά της γυναίκας, με απόφαση των Κοινωνικών Υπηρεσιών μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα, καθώς το περιβάλλον κρίθηκε ακατάλληλο.

«Θέλω την κόρη μου πίσω, αλλά εκείνη δε θέλει να έρθει. Δεν την έδιωξα εγώ. Διάβασα ότι έκανε απόπερια αυτοκτονίας. Μόνη της έφυγε όμως. Την έπιασε κρίση νεύρων. Δεν την έδιωξα εγώ» επιμένει η γυναίκα. «Εγώ την πιστεύω την κόρη μου. Την απειλεί ο αδερφός μου να πει ψέματα, και έτσι στράφηκε εναντίον μου» καταλήγει.

Διαβάστε ακόμα:

Επιστροφή στο σχολείο: “Τα κεφάλια μέσα” και τα… θερμόμετρα έξω

Χρυσός Σεπτέμβρης: Μήνας Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο Παιδικής και Εφηβικής Ηλικίας

Δράμα δίχως τέλος: 4 μηνών έγκυος η 55χρονη που πέθανε αφού την περιέλουσε με βενζίνη και της έβαλε φωτιά ο σύζυγός της