Γιορτή Μητέρας 2019: Η “Αγκαλιά” και το εμπορικό κέντρο AVENUΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Το εμπορικό κέντρο AVENUE γιορτάζει την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας τις μητέρες και τα παιδιά της «Αγκαλιάς».

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

Από τη Τρίτη 07 έως και το Σάββατο 11 Μαΐου, εθελοντές του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού «Η Αγκαλιά» συγκεντρώνουν στο Εμπορικό κέντρο AVENUE είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων και παιδιών που έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 11:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλατα, πάνες, κούνιες, καρότσια και άλλα είδη βρεφανάπτυξης για το Σύλλογο «Η Αγκαλιά».

Τα είδη προσφοράς μπορούν να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.

Παιχνίδια και εκδηλώσεις για τα παιδιά

Το Σάββατο 11 Μαΐου (11:00 έως τις 20:00) γινόμαστε όλοι μια μεγάλη «Αγκαλιά», για να υποδεχτούμε στο εμπορικό κέντρο AVENUE τους μικρούς επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, event με ξυλοπόδαρους, κλόουν, ταχυδακτυλουργικά, κατασκευές. Ζωγραφική και μασκώτ, αλλά και πολλές εκπλήξεις και δώρα για τα παιδιά και τη Μαμά.

Ο ταχυδακτυλουργός Dio θα “μαγέψει” τους μικρούς του φίλους, ενώ οι σπουδαστές του Τμήματος παιδαγωγικών των ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα δώσουν “χρώμα” στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting και θα ψυχαγωγήσουν τα παιδιά με δημιουργική απασχόληση.

Τα «Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης» θα δώσουν χαρά και θα μυήσουν τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής και το Planet Physics θα πραγματοποιήσει επίδειξη πειραμάτων φυσικής.

Επίσης, πλήθος εθελοντών και υποστηρικτών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση με παιδικές καλλιτεχνίες και ψυχαγωγικό πρόγραμμα (Φρου-Φρου Τρελοκοτσιδού, ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ, κ.ά.).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν κληρώσεις από το Σύλλογο «Η Αγκαλιά» με πλούσια δώρα για τη Μαμά και το παιδί.

O ραδιοφωνικός σταθμός Λάμψη 92,3 fm θα στηρίξει την εκδήλωση με ένα τρίωρο live radio show από τις 12:00 έως τις 15:00, με την ραδιοφωνική παραγωγό Άννα – Μαρία Ψέμμα.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα για το Σάββατο 11 Μαΐου

Γονείς και Παιδιά, ελάτε όλοι στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE για να παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να προσφέρουμε!

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδηλώσης

Εμπορικό Κέντρο AVENUE

Λ. Κηφισίας 41-47 Μαρούσι

Τηλ.: 2106100901