Γιορτή του Πατέρα 2019: Κερδίστε 2 υπέροχα καλάθια με δωράκια για το μπαμπά και το μωρό προσφορά των εκδόσεων Διόπτρα

«Χρόνια Πολλά Μπαμπά!». Η γιορτή του Πατέρα εορτάζεται την τρίτη Κυριακή κάθε Ιουνίου!

Με αφορμή τη φετινή γιορτή του πατέρα που τιμάται την Κυριακή 16 Ιουνίου, οι εκδόσεις Διόπτρα προ(σ)καλούν όλους τους νέους μπαμπάδες αλλά και τις μανούλες με νηπιάκια να συμμετάσχουν σε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό για να διεκδικήσουν 2 υπέροχα καλάθια που το καθένα από αυτά περιέχει 5 ξεχωριστά δωράκια για το παιδί!
Οι εκδόσεις Διόπτρα έχουν ετοιμάσει αυτά τα καλάθια με μπόλικη αγάπη και τα προσφέρουν στις οικογένειες με αφορμή την κυκλοφορία των δυο νέων βιβλίων της συγγραφέως Μαρίνας Γιώτη «Mια αγκαλιά» και «Μια στιγμή»

«Μια αγκαλιά»:Ένα τρυφερό βιβλίο για τη σχέση μπαμπά και κόρης

Οι περισσότερες κόρες έχουμε τεράστια αδυναμία στον πατέρα μας.  Ένας έρωτας με την πρώτη ματιά, μια σχέση που καθορίζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το άλλο φύλο, ένα πρότυπο που μας κυνηγά σε όλη μας τη ζωή και ένα μέτρο σύγκρισης για κάθε άντρα που συναντάμε. Κοντά του νιώθουμε ασφαλείς και η έλλειψή του μας ωθεί να ψάχνουμε αγωνιωδώς κάτι που θα μπορούσε να καλύψει το κενό του. Η αλήθεια είναι ότι δεν τον ξεπερνάμε ποτέ και ας μην το παραδεχόμαστε. Όμως και οι μπαμπάδες μας δεν έχουν μάτια για άλλη, εκτός και αν είναι η αδελφή μας. Μεγαλωμένοι να μη δείχνουν τα αισθήματά τους, τα λόγια που τελικά δεν ειπώνονται δημιουργούν σχέσεις που κινούνται κάπου μεταξύ υπερπροστασίας και λατρείας.  Αυτό είναι ένα βιβλίο για να πούμε όλα όσα θα θέλαμε στον πρώτο μεγάλο έρωτα της ζωής μας.

Το βιβλίο «Μια αγκαλιά», αναφέρεται στον πανίσχυρο δεσμό πατέρα-κόρης. Αυτή τη φορά, είναι η κόρη που μιλά στον πατέρα και, χωμένη μέσα στην αγκαλιά του, προφέρει τα πιο δυνατά λόγια αγάπης, στον πολυτιμότερο φύλακα-άγγελό της. Ένα βιβλίο που όσο θα συγκινήσει τα μικρά κορίτσια και τους νεαρούς μπαμπάδες τους, άλλο τόσο θα αγγίξει τις καρδιές των πιο ηλικιωμένων μπαμπάδων με κόρες. Αν είστε κόρη, δοκιμάστε να το χαρίσετε στον δικό σας μπαμπά, με μια τρυφερή αφιέρωση, και θυμίστε του πόσα σημαίνει για εσάς η παρουσία του στη ζωή σας!

«Μια Στιγμή» : Ένα βιβλίο για την ασυναγώνιστη σχέση μητέρας -γιου

Το «Μια Στιγμή» αναφέρεται στην ασυναγώνιστη σχέση μητέρας-γιου. Μια σχέση για την οποία τόσα και τόσα μπορεί να έχουν γραφτεί, σχετικά με το πόσο πολύπλοκη μα και ισχυρή είναι, όμως λίγα είναι εκείνα που σε κάνουν να θέλεις να πάρεις τον μικρό σου αγκαλιά και να του ψιθυρίσεις τόσο μελένια λόγια αγάπης! Μέσα από αυτό το τρυφερό λεύκωμα, η μαμά λέει στον γιο της όσα έχει μέσα στην καρδιά της. Λόγια που μπορεί να προφέρεις για… «μια στιγμή», αλλά που η αλήθεια και το νόημά τους κρατά για πάντα.

Μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα της συγγραφέως Μαρίνας Γιώτη καθώς και πληροφορίες για τις βιβλιοπαρουσιάσεις της ανά την Ελλάδα κάνοντας Like στη σελίδα της στο Facebook και ακολουθώντας την στο Instagram ενώ μπορείτε να δείτε συγκεντρωμένα τα τρία βιβλία της  «Μια καρδιά» «Mια αγκαλιά» και «Μια στιγμή» πατώντας εδώ

Τι περιέχει το καλάθι του δώρου

 • Ένα κουτί Φαρίν λακτέ με βρώμη
 • Δυο κουτιά άνθος αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ
 • 1 σαλιάρα
 • Βιβλίο Μια στιγμή ή Μια αγκαλιά

Το δώρο του διαγωνισμού

Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα 2019 που φέτος τιμάται την Κυριακή 16 Ιουνίου, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τις 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσετε ένα υπέροχο καλάθι με 5 υπέροχα δωράκια προσφορά των εκδόσεων Διόπτρα σε συνεργασία με την ΓΙΩΤΗΣ. Προσοχή! Στη φόρμα του διαγωνισμού δίπλα από το όνομά σας μην ξεχάσετε να μας γράψετε αν θέλετε το δώρο για αγόρι ή για κορίτσι! Ένας τυχερός θα κερδίσει για αγόρι και ένας τυχερός θα κερδίσει για κορίτσι!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 19 Ιουνίου στις 15:00

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα 2019 που φέτος τιμάται την Κυριακή 16 Ιουνίου, δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε ένας από τις 2 τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσετε ένα υπέροχο καλάθι με 5 υπέροχα δωράκια προσφορά των εκδόσεων Διόπτρα σε συνεργασία με την ΓΙΩΤΗΣ. Προσοχή! Στη φόρμα του διαγωνισμού δίπλα από το όνομά σας μην ξεχάσετε να μας γράψετε αν θέλετε το δώρο για αγόρι ή για κορίτσι! Ένας τυχερός θα κερδίσει για αγόρι και ένας τυχερός θα κερδίσει για κορίτσι!
 • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την 19η Ιουνίου θα διεξαχθεί από τo ΙnfoΚids.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
 • Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς. Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!
 • Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

O Διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχεροί νικητές είναι:

1.Ηλίας Σταυρουλάκης

2. Ιωάννα Μπραουδάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.