Γιορτή Τριών Ιεραρχών: Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κερνά τους μαθητές που θα εκκλησιαστούν

Έναν ευφάνταστο τρόπο υιοθέτησε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος για να καλέσει νέους στην εκκλησία και να παρακολουθήσουν τον εκκλησιασμό της Γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος για δεύτερη χρονιά απευθύνεται διαδικτυακά στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της περιοχής, καλώντας τους στην εορταστική Θεία Λειτουργία για τους προστάτες της Παιδείας, Αγίους Τρεις Ιεράρχες.

«Ελάτε αύριο το πρωί στις εκκλησίες. Ελάτε μόνοι σας και ελεύθερα. Και μετά την εκκλησία οι ιερείς ξέρουν. Όσοι είστε μέσα θα σας δώσουν από μια ειδική κάρτα δική μου, να πάτε με αυτή σε όποια καφετέρια της πόλεως θέλετε και να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν χωρίς να πληρώσετε», δηλώνει ο Μητροπολίτης, εξηγώντας ότι οι καταστηματάρχες θα φέρουν τις κάρτες στη Μητρόπολη και θα τους ξεπληρώσει ο ίδιος. «Έτσι ένα κέρασμα για την υγειά σας», συμπληρώνει. «Και να σας πω και κάτι ακόμα; Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram. Ένας καφές κερασμένος για σας, για τη χαρά σας, για τη γιορτή σας και για τη μαθητική σας περίοδο. Πράγματι, ποιος θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο story για το Instagram;», καταλήγει.

Δείτε το video