Γλυκά Νερά: Το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία με τη γιαγιά που απομακρύνει το μωρό από το σπίτι

Μια από τις συγκλονιστικότερες στιγμές της πρώτης μέρας που έγινε γνωστό το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ήταν η στιγμή που το μόλις 11 μηνών μωράκι παραδόθηκε από τους αστυνομικούς στη γιαγιά του και μητέρα του συζυγοκτόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Το πανελλήνιο είχε συγκλονιστεί από τα φωτογραφικά καρέ που αποτύπωσαν τη γιαγιά να κρατά σφιχτα αγκαλιά το μωράκι και να το απομακρύνει από τον τόπο του εγκλήματος. Η γιαγιά από την πλευρά του μπαμπά βρέθηκε πρώτη στο σημείο καθώς οι συγγενείς της άτυχης Κάρολαιν βρίσκονταν στην Αλόννησο και δεν μπορούσαν να σπεύσουν στο σπίτι.

To παρασκήνιο της αγκαλιάς της γιαγιάς με την 11 μηνών εγγονή

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής του LIVE NEWS στο MEGA, ο Νίκος Ευαγγελάτος έδωσε μια σημαντική πληροφορία για τη μητέρα του συζυγοκτόνου, οριοθετώντας ουσιαστικά την σχέση μεταξύ τους αλλά και “δικαιολογώντας” την σιωπή της όλο αυτό το διάστημα.

«Θα σας πω μια λεπτομέρεια που έμαθα, σοκαριστική. Μετά τη δολοφονία βγαίνει έξω από το σπίτι στα Γλυκά Νερά ο πατέρας και η μητέρα του Μπάμπη. Θυμάστε το πλάνο που η μητέρα του πιλότου κρατάει το μωρό. Θέλω να σας πω  ότι έμαθα ότι εκείνο το πρωινό, το μοιραίο, ήταν η πρώτη φορά που η γυναίκα αυτή, η γιαγιά του μωρού το πήρε αγκαλιά. Μέχρι τότε δεν το είχε πάρει ποτέ αγκαλιά. Ο Μπάμπης είχε περιορίσει ασφυκτικά αυτή τη γυναίκα, δραματικά θα έλεγα σε κάποιες περιπτώσεις. Κι όταν ένιωσε ότι αυτό το πλάσμα έψαχνε να αυτονομηθεί αποφάσισε να τη σκοτώσει. Κι αυτή είναι μια συμπεριφορά που πρέπει να τη φωτίσουμε», είπε χαρακτηριστικά.