Γλυκά Νερά: Η φωτογραφία με την 11 μηνών Λυδία αγκαλιά στον καναπέ “πρόδωσε” τον 33χρονο συζυγοκτόνο

Σοκαριστικά είναι τα όσα ομολόγησε ο 33χρονος πιλότος για το πώς σκότωσε την 20χρονη σύζυγό του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά. Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, μετά από 7ωρη ανάκριση στη ΓΑΔA, έσπασε και ομολόγησε την αποτρόπαιη πράξη του. Κατάλαβε πως η Αστυνομία είχε φτάσει στα ίχνη του με αδιάσειστα στοιχεία και ήταν πλέον μονόδρομος να ομολογήσει την φρικτή δολοφονία της γυναίκας του.

Η σοκαριστική ομολογία

«Μου είπε πάρε το παιδί και μεγάλωσε το, εγώ φεύγω. Μου είπε να φύγω από το δωμάτιο και πέταξε το παιδί στην κούνια. Με χτυπούσε. Τότε εγώ θόλωσα και την έπνιξα. Είπα ψέματα γιατί φοβόμουν τι θα γίνει με το παιδί» είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος

Τα στοιχεία δείχνουν ότι σκότωσε, με τα χέρια του κι ένα πανί, την 20χρονη Κάρολαϊν στις 04:00 τα ξημερώματα. Την έδεσε πισθάγκωνα και σκότωσε τον αγαπημένο της σκύλο, τον κρέμασε από το λουρί του μέσα στο σπίτι. Και μετά, για περισσότερο από 2 ώρες «σκηνοθετούσε» τη ληστεία, την οποία είχε «ξεπατικώσει» από τη μαρτυρία του εκπαιδευτή του.

Η φωτογραφία με την 11 μηνών Λυδία αγκαλιά στον καναπέ τον “πρόδωσε”

Η φωτογραφία που είχε στα χέρια της η Αστυνομία και “πρόδωσε” ότι αυτός είναι ο δράστης της δολοφονίας ήταν αυτή που τον δείχνει στον καναπέ του σαλονιού έχοντας σκοτώσει την 20χρονη Κάρολαιν, να είναι με την 11 μηνών Λυδία αγκαλιά. Αυτό είναι το τελευταίο καρέ απ’ όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας πριν βγάλει την κάρτα sim (το ένα από τα στοιχεία που τον «πρόδωσαν»).