Γνωστό μοντέλο και ηθοποιός θηλάζει δημόσια και προκαλεί νέο κίνημα στο Instagram

Τα τελευταία χρόνια ο δημόσιος θηλασμός είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ τις νέες μαμάδες και όχι μόνο. Πλέον, οι γυναίκες που θέλουν να θηλάσουν το μωράκι τους και βρίσκονται εκτός σπιτιού διεκδικούν το δικαίωμα να το κάνουν ελεύθερα όπου κι αν βρίσκονται.

Στην διεκδίκηση αυτή δεν συμμετέχουν μόνο μαμάδες «της διπλανής πόρτας», αλλά και γυναίκες που η ζωή τους βρίσκεται – λόγω της εργασία τους – στο κέντρο της δημοσιότητας. Μία από αυτές είναι και η Κρίσι Τέιγκεν, μοντέλο και ηθοποιός από την Αμερική και σύζυγός του τραγουδιστή Τζον Λέτζεντ, η οποία έχει κατά καιρούς προκαλέσει αντιδράσεις με τις αναρτήσεις της στα social media.

Το διάσημο μοντέλο μάς έχει απασχολήσει πολύ – ειδικά τον τελευταίο καιρό – με το νεογέννητο μωρό της και το θέμα γύρω από την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό.

Αυτή τη φορά, η Κρίσι Τέιγκεν βρέθηκε στο στόχαστρο των χρηστών των social media για μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram  και η οποία την δείχνει να θηλάζει το νεογέννητο μωρό της, αλλά όχι μόνον αυτό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.com.cy