Η απάντηση της κόρης του Χαρδαλιά σε χυδαίο σχόλιο για την υγεία του πατέρα της

Η απάντηση της κόρης του Χαρδαλιά σε χυδαίο σχόλιο για την υγεία του πατέρα της

Κι όμως, υπάρχουν και οι πολύ κακεντρεχείς άνθρωποι. Αυτοί που δεν σταματάνε να ρίχνουν χολή ακόμα και μπροστά σε πολύ σοβαρές καταστάσεις – και δη υγείας.

Σε ένα χυδαίο σχόλιο χρήστη του Facebook, που χαρακτήρισε «ευχάριστο γεγονός» την είδηση του ισχαιμικού επεισοδίου του πατέρα της, αποφάσισε να απαντήσει η κόρη του Νίκου Χαρδαλιά, Ιωάννα, ένα νεαρό παιδί που είδε τον πατέρα της να κινδυνεύει.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Χαρδαλιά επέλεξε να απαντήσει κάτω από το σχόλιο του χρήστη, χαρακτηρίζοντάς το «ειδεχθές και ντροπιαστικό».

«Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας», σημειώνει επίσης η κόρη του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα».

Η ανάρτηση της κόρης του Νίκου Χαρδαλιά

«Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας.

Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’ όλα σεβαστές, ή τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιαστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό, η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο… χαρούμενο σήμερα».

Διαβάστε επίσης

Πάτρα: Σοβαρά αλλά σε σταθερή κατάσταση η 7 μηνών έγκυος με κορωνοϊό

Ήταν σιαμαία με την αδελφή της, χωρίστηκαν και τώρα έγινε μητέρα στο ίδιο νοσοκομείο!

Παιδίατρος Άννα Παρδάλη στο Infokids.gr: “Μας απασχολεί πολύ η συννοσηρότητα που θα έχουμε από το Φθινόπωρο”