Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Η ΙΚΕΑ ανακαλεί γνωστό γλύκισμα

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί γνωστό γλύκισμα

Η ΙΚΕΑ ανακαλεί προληπτικά το προϊόν GODIS PÅSKKYCKLING (αφρώδη ζαχαρωτά σε συσκευασία 100 γρ.), λόγω παραβίασης των προδιαγραφών ασφαλείας και υγιεινής στη μονάδα παραγωγής.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΙΚΕΑ

Η ασφάλεια των τροφίμων παραμένει πρώτη προτεραιότητα για την ΙΚΕΑ και θέλουμε να γνωρίζουν οι καταναλωτές μας ότι συγκεκριμένες παρτίδες με αφρώδη ζαχαρωτά GODIS PÅSKKYCKLING ενδέχεται να έχουν επηρεαστεί.

Πληροφορηθήκαμε ότι κατά τη φάση παραγωγής των αφρωδών ζαχαρωτών GODIS PÅSKKYCKLING είναι πιθανό να μολύνθηκαν οι παρτίδες με ημερομηνίες ανάλωσης κατά προτίμηση από 23 Οκτωβρίου 2018 μέχρι 26 Ιανουαρίου 2019 από ύπαρξη τρωκτικών στο χώρο παραγωγής.

Η ΙΚΕΑ ζητάει από τους καταναλωτές να επιστρέψουν το προϊόν GODIS PÅSKKYCKLING στο πλησιέστερο κατάστημα προκειμένου να τους επιστραφεί το ποσό της αγοράς. Η προσκόμιση της απόδειξης δεν είναι απαραίτητη. Ενημερώνουμε το κοινό ότι στην Ελλάδα έχουν πωληθεί 2 τεμάχια του συγκεκριμένου είδους και έχει ενημερωθεί σχετικά ο ΕΦΕΤ.

Η ασφάλεια των τροφίμων και η ποιότητα των προϊόντων είναι ανάμεσα στις υψηλότερες προτεραιότητες της ΙΚΕΑ και θεωρούμε την συγκεκριμένη ανάκληση ως αναγκαίο μέτρο προκειμένου να ανταποκριθούμε σ’ αυτά τα αυστηρά πρότυπα. Ζητάμε συγνώμη για την οποιαδήποτε τυχόν αναστάτωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter