Η Κλέλια Ρένεση μας παρουσιάζει την κόρη της στο cozy σαλόνι του σπιτιού της

“Κυριακατικο βελουδινο απογευματοβραδο κ τι αλλο να θελω η μανα?!” γράφει δίπλα στην πολύ τρυφερή φωτογραφία που πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποίος Κλέλια Ρένεση και… καταλαβαίνουμε απόλυτα τι θέλει να πει!

Γιατί, τι άλλο να θέλεις όταν κρατάς στην αγκαλιά σου το γλυκήτατο μωρό σου και το γεμίζεις φιλιά και μάλιστα σε ένα τόσο όμορφο και ζεστό σπιτικό;

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Κλέλια Ρένεση δημοσιεύει τόσο κοντινή φωτογραφία της σχεδόν δύο ετών Κοραλίας και μάλιστα μέσα από το σαλόνι του σπιτιού της. Χρησιμοποιεί τα social media της περισσότερο για την προβολή της δουλειάς της και για να εκφράσει τις έντονες κοινωνικές της ανησυχίες -και πολύ καλά κάνει!

Όπως ήταν αναμενόμενο, βέβαια, η παραπάνω εικόνα κέρδισε αμέτρητα likes και όμορφα σχόλια, από τους φίλους και τους θαυμαστές της στοργικής διάσημης μαμάς!

Θυμίζουμε, ότι η μικρούλα Κοραλία ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2019 και μπαμπάς της είναι ο γνωστός, αγαπημένος τραγουδιστής Manu Chao.