Η Lancôme, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας και μας θυμίζει ότι “ευτυχία είναι το ταξίδι”…

«Η ευτυχία είναι αυτό που περιμένουμε να ‘ρθει», λέει το γνωστό άσμα και οι στίχοι του είναι πέρα για πέρα αληθινοί.

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, λοιπόν, η γαλλική εταιρεία Lancôme επιβεβαιώνει ότι η ευτυχία είναι η πιο ελκυστική ομορφιά. Είναι ένα βαθύ, συγκλονιστικό συναίσθημα που ξυπνά όλες τις αισθήσεις.

Πώς;

Λανσάροντας σήμερα το νέο La vie est belle L’Éclat Eau de Toilette, το άρωμα της ευτυχίας, που αποτελείται από μια λαμπερή καρδιά φυσικών συστατικών η οποία φωτίζεται μέσα από το αστραφτερό χαμόγελο των μόσχων.

Παράλληλα, με κάθε επίσκεψή σας σε ένα κατάστημα της εταιρείας, την Τρίτη 20 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας, κάθε γυναίκα της Lancôme που έχει πάθος με την ομορφιά μπορεί να αποκτήσει ένα μοναδικό Δώρο Ευτυχίας.

Γιατί, όλοι κρύβουμε, βαθιά μέσα μας, μια ακαταμάχητη πηγή ευτυχίας που λαχταρά να απελευθερωθεί. Επιπλέον, με λίγη βοήθεια από το Τριαντάφυλλο της Lancôme, το απόλυτο σύμβολο ευτυχίας και γενναιοδωρίας, θα ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο La Vie est Belle. Προσφέροντας αυτό το Τριαντάφυλλο σε μια φίλη σας, θα της δώσετε την ευκαιρία να αποκτήσει κι εκείνη τη δική της στιγμή ευφορίας κι έτσι θα δημιουργηθεί μια πραγματική αλυσίδα ευτυχίας!

«Ευτυχία» μια τόσο μικρή λέξη με τόσα πολλά νοήματα και τόσο μεγάλη σημασία. «Ευτυχία»  ένα ζήτημα πανανθρώπινο, που μας αγγίζει όλους. Όποια κι αν είναι η δική σας προσέγγιση, ένα είναι βέβαιο: η χωρίς ενοχές απόλαυση της δύναμης της ομορφιάς μπορεί να λειτουργήσει σαν το μονοπάτι προς την ευτυχία. Για τη Lancôme αυτό το μονοπάτι είναι στρωμένο με τριαντάφυλλα. Έχοντας στην καρδιά της ως βασικές αξίες εκείνες της αυτο-αποδοχής, της θηλυκότητας και της ευτυχίας, η Lancôme, από το 1935, οικοδομεί μια φιλοσοφία ευτυχίας και ομορφιάς, θεμελιωμένη πάνω σε επτά βασικούς πυλώνες:

Να είμαστε παρόντε εδώ και τώρα

Το να αξιοποιούμε τον χρόνο που έχουμε και να τον μοιραζόμαστε με εκείνους που αγαπάμε, μεταδίδοντας την αξία αυτή και στην επόμενη γενιά, είναι το θεμέλιο της ευτυχίας.

Να πράττουμε με οδηγό την καρδιά μας

Ποιος δεν έχει ακούσει εκείνη τη φωνούλα μέσα στο μυαλό του, να ρωτάει «Αυτό θες πραγματικά;». Είναι η ίδια φωνή που μας ενθαρρύνει να ακολουθήσουμε τον λιγότερο πολυταξιδεμένο δρόμο και να κυνηγήσουμε αυτό που πραγματικά επιθυμούμε. Ακόμα κι αν είναι ένας ψίθυρος, μην τον αγνοήσετε, είναι η φωνή της καρδιάς σας.

Να βρίσκουμε νόημα στο κάθε τι

Όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο. Πίσω από κάθε μας πράξη κρύβεται ένα συναίσθημα, που δίνει νόημα σε ό,τι κάνουμε. Ας κάνουμε κάθε πράξη μια δήλωση και μια υπενθύμιση ότι «δρω, σε συνάρτηση με τον κόσμο γύρω μου».

Να φροντίζουμε τον εαυτό μας

Γιατί η ευτυχία ξεκινά από εμάς τους ίδιους και γιατί όλοι έχουμε ανάγκη να περνάμε χρόνο με τον εαυτό μας. Αφιερώστε λίγη ώρα για να διαβάσετε, να γράψετε, να περπατήσετε, να κολυμπήσετε, να βγείτε έξω, να ανακαλύψετε νέα πράγματα, να μάθετε και να εξελιχθείτε, ή απλώς να απολαύσετε μερικές στιγμές γλυκιάς απραξίας.

Να φροντίζουμε τους άλλους

Η ευτυχία δεν έχει νόημα, αν δεν την μοιραζόμαστε. Η ευτυχία μεγαλώνει μέσα από την επαφή μας με όσους διαλέγουμε να έχουμε δίπλα μας. Δυναμώνει, κάθε φορά που συζητούμε με έναν ενδιαφέροντα συνομιλητή ή ακόμα κι όταν η ματιά μας συναντά ένα άλλο σπινθηροβόλο βλέμμα. Ένα και μόνο χαμόγελο μπορεί να κάνει τη μέρα κάποιου πιο φωτεινή.

Να ζούμε κάθε στιγμή στο έπακρο

Κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Σκεφτείτε, απλώς, πόσα μέρη μπορείτε να επισκεφθείτε μέσα σε 24 ώρες, πόσους ανθρώπους μπορείτε να συναντήσετε, πόσες φιλίες μπορείτε να ξεκινήσεις. Μία και μόνο στιγμή είναι ικανή να αλλάξει τα πάντα, αρκεί να ξέρετε πώς να την αδράξετε.

Να γνωρίζουμε, ότι τα καλύτερα έρχονται

Η ευτυχία είναι το ταξίδι, όχι προορισμός. Κάθε καινούρια μέρα μπορεί να είναι η καλύτερη μέρα της ζωής σας, μέχρι την επόμενη.