Η Νίκη Κάρτσωνα αγκαλιά με τον άντρα και το παιδί της στην πιο γλυκιά φωτογραφία

Η Νίκη Κάρστωνα, το γνωστό από τις δεκαετίες του 1990 και του 2000, μοντέλο, χρησιμοποιεί συχνά τα κοινωνικά δίκτυα και δημοσιεύει φωτογραφίες από δουλειές και προσωπικές της στιγμές.

Σπάνια, όμως, ανεβάζει φωτογραφίες με τον γιο της, Φίλιππο, ο οποίος σήμερα είναι 10 ετών.

Με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, όμως, έκανε μια εξαίρεση και ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία αγκαλιά με τους άντρες της ζωής της.

Ο πρώην μπασκετμπολίστας Νίκος Χατζής είχε γενέθλια τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και η Νίκη Κάρτσωνα του ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο.

Στη φωτογραφία φαίνεται η Νίκη Κάρτσωνα με τον γιο της Φίλιππο και τον σύζυγό της, Νίκο Χατζή, χαμογελαστούς κι ευτυχισμένους.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας, έγραψε το πιο τρυφερό μήνυμα για τον σύζυγό της: «Happy birthday daddy!!! Σ’ αγαπάμε γιατί είσαι ο ήρωάς μας! Είσαι η χαρά μας και η ήρεμη δύναμή μας! Είσαι αυτός που μας στηρίζει στα όνειρα μας!! Είσαι η καλύτερη επιλογή που κάναμε ποτέ… Και σου ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να είσαι πάντα δυνατός και υπέροχος… και όλα όσα επιθυμείς, να γίνουνε πραγματικότητα όπως έγιναν μέχρι τώρα!!».

Δείτε την γλυκιά φωτογραφία

Ο γάμος τους έγινε την 1η Ιουλίου του 2007 στο Μουσείο Νάσιουτζικ, με μόλις 300 καλεσμένους. 3 χρόνια μετά στον ίδιο χώρο έγινε και η βάφτιση του γιου τους, Φίλιππου.