Η Νικολούλη φέρνει στο φως άγνωστες συνομιλίες με τη Ρούλα αλλά και όσα είπε με τον Μάνο (video)

Η Αγγελική Νικολούλη για ακόμη μια εκπομπή “Φως στο Τούνελ” θα ασχοληθεί ενεργά με την υπόθεση της Πάτρας και όπως διαφαίνεται μέσα από το trailer της προσεχούς Παρασκευής η σχέση Μάνου και Ρούλας θα βρεθεί στο επίκεντρο της έρευνας..

Στο φως οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας

Στο δεύτερο trailer που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη προαναγγέλει ανατροπές και εξελίξεις.

Τα όσα νέα έρχονται στο φως από τις άγνωστες συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη με την κατηγορούμενη μητέρα, ξαφνιάζουν. Η οργή της Ρούλας για τη φίλη του Μάνου, η «συγχώρεση» και οι απειλές…

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου

Το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη στο «Τούνελ». Τι λέει για την Τζωρτζίνα, για τον έρωτα που δεν υπήρξε ποτέ με τη Ρούλα, αλλά και για άλλα άγνωστα γεγονότα.

Ιατροδικαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό μιλούν αποκλειστικά στην εκπομπή για τις υποθέσεις – «καρμπόν» και για το πώς τις «φώτισαν».

“Μου την έχεις κάνει Αγία. Είναι η Αγία Ρούλα…”.

Στο πρώτο τρέιλερ που έβγαλε, φαίνεται ο Μάνος Δασκαλάκης από την πρόσφατη συνέντευξη που της είχε δώσει (σ.σ. είχε προβληθεί στο προηγούμενο επεισόδιο) να λέει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, πως δεν μπορεί να την κατηγορήσει ως προς την εικόνα της και την Αγγελική Νικολούλη να ξεσπά και να του απαντά, «άντε πάλι η εικόνα, αγία μου την έχεις βγάλει. Είναι η Αγία Ρούλα». Ο Μάνος της είχε απαντήσει πως «μα έτσι είναι Αγγελική, δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο».

Οι ατάκες της Ρούλας για την στήριξη του Μάνου

Στη συνέχεια ακούγεται η Ρούλα Πισπιρίγκου, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, να συνομιλεί με την Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος την ρωτά «έχεις την στήριξη του Μάνου;» και η κατηγορουμένη απαντά: «Αμέ».

Στο Trailer με την δυνατή μουσική και τις εικόνες μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού η Αγγελική Νικολούλη μας δείχνει ότι η “περίεργη” σχέση του ζευγαριού παίζει ρόλο στην διαλεύκανση της υπόθεσης.

Το Trailer της εκπομπής

Διαβάστε επίσης:

“Έχουμε ήδη χάσει παιδί. Κάντε κάτι”: Οι εκκλήσεις όταν πέθανε η Ίριδα – Τα μελανιασμένα χείλη και η στάση της Ρούλας

Ρούλα: «Ζητάω να πάω το Πάσχα στα μνήματα των παιδιών» – Τι της είχε υποσχεθεί ο Μάνος αν έμπαινε στη φυλακή

“Η Ρούλα δάκρυσε στη συνέντευξη… και η μάνα της έκλαψε… Τόσο καιρό γιατί δεν κλαίγανε για τα παιδιά;”