Η Πισπιρίγκου θέλει να κάνει μήνυση στον Δασκαλάκη για την πρόθεσή του να ζητήσει τεστ DNA

Ρούλα Πισπιρίγκου από τις φυλακές: Απειλεί τον Μάνο με μηνύσεις - Ζήτησε φωτογραφίες των παιδιών της

Δεν έχει πάτο αυτή η τραγική ιστορία που άρχισε να ξετυλίγεται τρεις μήνες νωρίτερα, έχοντας συνταράξει όλη την ελληνική κοινωνία και η οποία δυστυχώς ακόμη δεν έχει καταλήξει σε ένα πόρισμα. Όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των νεκρών Παιδιών στην Πάτρα, με τη Ρούλα Πισπιρίγκου τώρα να φέρεται να θέλει να καταθέσει μήνυση στον Μάνο Δασκαλάκη για την πρόθεσή του να ζητήσει τεστ DNA.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο Μάνος Δασκαλάκης θα ζητήσει τεστ DNA από τη Ρούλα Πισπιρίγκου ια να διαπιστώσει αν πράγματι είναι ήταν της Μαλένας και της Ιριδας.

Το τεστ πατρότητας

Η πρόταση, για να διεξαχθεί τεστ πατρότητας είχε προηγηθεί – σκοπίμως ή τυχαία διά παν ενδεχόμενο και μάλιστα μετ’ επιμονής πολλές φορές τις προηγούμενες μέρες – από τον ταξίαρχο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάση Κατερινόπουλο, που έχει τονίσει ότι κάτι τέτοιο θα συνεισφέρει στις έρευνες για τους θανάτους των κοριτσιών της οικογένειας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» και το pelop.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις πληροφορήθηκε την παραπάνω πληροφορία, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει μήνυση.

«Οταν γινόταν η διάγνωση της κάθε εγκυμοσύνης, ο Μάνος επαίρετο ότι ήταν δυνατός και καρπερός» είπε άτομο από το συγγενικό της περιβάλλον, σύμφωνα πάντα με το pelop.gr.

«Δε θα καταφέρει τίποτα»

Σε ό,τι αφορά το πώς αντέδρασε η ίδια, αποδίδονται στη Ρούλα Πισπιρίγκου τα εξής λόγια: «Ας κάνει όσα τεστ πατρότητας θέλει. Δεν θα καταφέρει τίποτα, γιατί τίποτα απ’ όσα -ξαφνικά- υποψιάζεται δεν θα του βγει»!

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υποστηρίζει πως δεν αποκλείεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να στραφεί για πρώτη φορά δικαστικά εναντίον του Μάνου Δασκαλάκη.

Γι αυτή την επιθυμία της έχει ενημερώσει τον δικηγόρο της Οθωνα Παπαδόπουλο, και τα πάντα μένει να αποδειχτούν στην πράξη.

Διαβάστε επίσης

Ελληνική PISA 2021-22: Αυτά είναι τα 600 Δημοτικά και Γυμνάσια που θα συμμετέχουν στις εξετάσεις

Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα από την Ελληνική Αγωγή

Θλίψη: “Έσβησε” από κορωνοϊό 19χρονη λεχώνα – Η υγεία του νεογνού