Σοκ στην Ηλιούπολη: Έπαιξαν το “Δαχτυλίδι της Φωτιάς” και μετά βίασαν συμμαθήτριά τους

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση βιασμού 20χρονης στης Ηλιούπολη από πρώην συμμαθητές της, μετά από παιχνίδι που επέβαλε την κατανάλωση αλκοόλ.

Το επικίνδυνο παιχνίδι, που ήδη κάνει θραύση στο εξωτερικό μεταξύ εφήβων, λέγεται «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» και περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα όπου σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» παίζεται με τράπουλα και οι χαμένοι οφείλουν να πιουν την ποσότητα αλκοόλ που έχει ορίσει αυτός που κάνει «μάνα». Νικητής αναδεικνύεται εκείνος που δεν θα χάσει τις αισθήσεις του.

Το σετ του παιχνιδιού που κυκλοφορεί στο εξωτερικό

Το χρονικό της υπόθεσης

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα δέχθηκε να πάει σε μια συνάντηση με πρώην συμμαθητές της από το Λύκειο και μάλιστα στο σπίτι ενός εκ των διοργανωτών του reunion.

Εκεί, οι παλιοί συμμαθητές άρχισαν να παίζουν με χαρτιά το “Δαχτυλίδι της φωτιάς”, τους κανόνες του οποίου είχαν διαβάσει στο διαδίκτυο, στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

Όλοι έκαναν χρήση αλκοόλ, ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Όσο περνούσε η ώρα, το ποτό έρεε άφθονο, με τους χαμένους να κάνουν την μεγαλύτερη κατανάλωση, ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του παιχνιδιού.

Κάποια στιγμή η κοπέλα, λόγω της κατανάλωσης αλκοόλ, άρχισε να νιώθει αδιαθεσία και ζήτησε να ξαπλώσει για λίγο. Ο νεαρός ιδιοκτήτης του σπιτιού – μονοκατοικία στην Ηλιούπολη – την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα, προκειμένου η κοπέλα να ξαπλώσει για λίγο και να συνέλθει από το αλκοόλ.

Ο νεαρός άρχισε να παρενοχλεί την 20χρονη, προκειμένου να συνδεθούν ερωτικά, ωστόσο συνάντησε την σθεναρή αντίσταση και την άρνηση της κοπέλας. Στη συνέχεια έπεσε στο κρεβάτι, αφού πρώτα ο νεαρός είχε αποχωρήσει από το δωμάτιο. Βέβαια, λόγω του αλκοόλ, πολύ γρήγορα την πήρε ο ύπνος.

Λίγα λεπτά μετά, οι δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν πάνω της. Η ίδια ξύπνησε ταραγμένη, ούρλιαξε για βοήθεια, ωστόσο εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Η κοπέλα απευθύνθηκε αμέσως στο Αστυνομικό Τμήμα της Ηλιούπολης, όπου και κατήγγειλε τον βιασμό της στον Αξιωματικό Υπηρεσίας.

Πλήρωμα περιπολικού του τοπικού Τμήματος έφθασε στο σπίτι του νεαρού και συνέλαβε τον ίδιο, αλλά και το φίλο του, στο πλαίσια του Αυτοφώρου και της μήνυσης που είχε καταθέσει η 20χρονη, η οποία μάλιστα εξετάστηκε από τον αρμόδιο ιατροδικαστή που επιβεβαίωσε την αποτρόπαια πράξη.

Όσον αφορά στους δυο συλληφθέντες, ομολόγησαν την πράξη τους και οδηγήθηκαν στο Εισαγγελέα, ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για βιασμό.

Οι κανόνες του παιχνιδιού

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά τους κανόνες του παιχνιδιού, που στο εξωτερικό έχει χιλιάδες οπαδούς, εφηβικής και μετεφηβικής – κυρίως – ηλικίας.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι χρειάζονται μίνιμουμ δυο παίκτες, μια τράπουλα και πολύ αλκοόλ, το οποίο τοποθετείται πολλές φορές σε μεγάλο σκεύος, στο κέντρο του τραπεζιού. Γύρω του στήνονται, ανάποδα, τα χαρτιά. Κάθε παίκτης επιλέγει ένα χαρτί, όταν έλθει η σειρά του.

Η σημασία των χαρτιών

Άσσοι: λέγονται “καταρράχτης”. Όλοι οι παίκτες πρέπει να πίνουν, έως ότου ο αυτός που τράβηξε το χαρτί σταματήσει.

Δυάρια: λέγονται “Fuck You” και ο παίκτης που τραβά ένα από δαύτα επιλέγει κάποιον για να πιει ένα ποτό.

Τριάρια: λέγονται “Fuck Me” και ο παίκτης που τραβά τριάρι, πρέπει να πιει ο ίδιος ένα ποτό.

Τεσσάρια: λέγονται “whores” και όλες οι γυναίκες του τραπεζιού πρέπει να πιουν.

Πεντάρια: λέγονται “κοινωνικά” και πίνουν όλοι.

Εξάρια: λέγονται “dicks” και πίνουν μόνο οι άνδρες.

Επτάρια: λέγονται “ουρανός”. Μόλις εμφανιστεί στο τραπέζι ο συγκεκριμένος αριθμός, όλοι πρέπει να κοιτάξουν ψηλά και να δείξουν -με το δείκτη- τον ουρανό. Ο πιο αργός, πρέπει να πιει. Εναλλακτικά, λέγεται και ο “κανόνας του αντίχειρα”. Πίνει ο τελευταίος που θα ακουμπήσει τον αντίχειρα στο τραπέζι.

Οκτάρια: λέγονται “διάλεξε ένα ραντεβού” και αυτός που εμφανίζει ένα, επιλέγει κάποιον να πιει μαζί του. Εναλλακτικά, λέγονται και “never have i ever” και κάθε παίκτης λέει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ. Αν πει κάτι που έχει κάνει, ναι, πίνει.

Εννιάρια: λέγονται “θέσε το ρυθμό”. Αυτός που τραβά εννιάρι διαλέγει μια λέξη και ο επόμενος πρέπει να πει άλλη, που να κάνει ρίμα. Φαντάζεστε ποιος πίνει -ναι, αυτός που δεν θα τα καταφέρει.

Δεκάρια: λέγονται “κατηγορίες”. Αυτός που τραβά δεκάρι διαλέγει μια κατηγορία (πχ ζώο) και οι άλλοι καλούνται να πουν κάτι που να ανήκει σε αυτή. Ο πρώτος που δεν θα τα καταφέρει, πίνει.

Βαλέδες: λέγονται “φτιάξε έναν κανόνα”. Αυτός που βρίσκει βαλέ, μπορεί να προσθέσει κάτι στο παιχνίδι που θα διαρκέσει έως το τέλος της βραδιάς. Όποιος δεν ακολουθήσει τον κανόνα, πίνει. Εναλλακτικά λέγονται και “προτάσεις”, με τους παίκτες να συμπληρώνουν, με μια λέξη έκαστος, ο ένας τον άλλον, φτιάχνοντας μια πρόταση.

Ντάμες: λέγονται “ερωτήσεις”. Ο παίκτης που “βγάζει” ντάμα ρωτά όποιον θέλει κάτι. Αυτός ο όποιος ρωτά κάτι άλλον, που εμπεριέχει και απάντηση στην ερώτηση που ‘χει γίνει στον ίδιο. Ο πρώτος που θα αποτύχει να ρωτήσει κάτι, πίνει.

Ρήγες: λέγονται “σέρβιρε”. Ο παίκτης πρέπει να βάλει μέρος του ποτού του, στο κεντρικό σκεύος. Ο τελευταίος που θα τραβήξει ρήγα, οφείλει να πιει όλο το περιεχόμενο.

Πηγή: Τι είναι το επικίνδυνο παιχνίδι «δαχτυλίδι της φωτιάς» που κατέληξε σε βιασμό 20χρονης στην Ηλιούπολη | iefimerida.gr