Καταγγελία σε Γυμνάσιο της Κορινθίας: Λευκό βαν προσεγγίζει μαθήτριες και τις παρενοχλεί

Καταγγελία σε Γυμνάσιο της Κορινθίας: Λευκό βαν προσεγγίζει μαθήτριες και τις παρενοχλεί

Αναβρασμός και αγωνία επικρατούν σε Γυμνάσιο της Κορινθίας μετά τις καταγγελίες ότι μαθήτριες του σχολείου έχουν πέσει θύμα παρενόχλησης από αγνώστους που τις προσεγγίζουν με ένα λευκό βαν που σταθμεύει έξω από το σχολείο τόσο κατά την προσέλευση όσο και στο σχόλασμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του korinthostv.gr οι Αρχές να έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή.

Πριν από κάποιες μέρες, άγνωστο όχημα ακολούθησε μαθήτρια, μετά την έξοδό της από το σχολικό χώρο. Η ανήλικη όταν το αντιλήφθηκε, έτρεξε και επέστρεψε στο σχολείο, όπου ενημέρωσε άμεσα τη διευθύντρια και αυτή με τη σειρά της, ενημέρωσε τους γονείς και τις Αρχές.

Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, ο άνδρας εντοπίστηκε και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να λάβει την ποινή του.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ένα άλλο όχημα, λευκού χρώματος (τύπου κλούβα), παρεμπόδισε δύο φορές το δρόμο δύο μαθητριών του σχολείου και κατά την προσέλευση και κατά την επιστροφή τους από το σχολικό χώρο μέχρι το σπίτι τους.

Οι μαθήτριες, ενημέρωσαν τους γονείς τους οι οποίοι ενημέρωσαν το σχολείο και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Εκπαιδευτικό προσωπικό, γονείς και μαθήτριες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς τα φαινόμενα παρενόχλησης ανήλικων μαθητριών πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο στην Κορινθία, με τις αρχές να πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για να αποφευχθεί το χειρότερο σενάριο.

Διαβάστε επίσης:

Ορχομενός: 15χρονος παρέσυρε με μηχανή και εγκατέλειψε 17χρονο – Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας με τα εγγόνια του: Η τρυφερή ιστορία πίσω από την υπέροχη φωτογραφία!

Αφησαν το δίχρονο κοριτσάκι της κλειδωμένο και με σβηστά φώτα μέσα στον παιδικό σταθμό (video)

Ένας δάσκαλος… πολύ ροκ! Ο Δημήτρης Καραγεώργος κάνει μάθημα στο Δημοτικό μετά μουσικής