Ποιος θα είναι ο επόμενος Star?

Λάβε μέρος στο Διαγωνισμό!
Με κεντρικό μήνυμα «Γίνε ο επόμενος Kinder® Star!» η Kinder® Σοκολάτα καλεί όλα τα παιδιά ηλικίας 3 έως 12 ετών να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που διεξάγει με σκοπό να αναδείξει 2 αγόρια και 2 κορίτσια που θα γίνουν τα νέα πρόσωπα στις συσκευασίες της Kinder® Σοκολάτας για 4 μήνες! Η αγαπημένη Kinder® Σοκολάτα είναι ειδικά μελετημένη για παιδιά αφού περιέχει περισσότερο γάλα και λιγότερο κακάο. Επιπλέον, οι μητέρες προτιμούν την Kinder® Σοκολάτα όχι μόνο για τα πιο υγιεινά συστατικά της αλλά και γιατί έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν την ποσότητα που θα καταναλώσουν τα παιδιά τους αφού η συγκεκριμένη σοκολάτα διατίθεται σε μερίδες.

Η Διαδικασία
Με τον μοναδικό κωδικό που υπάρχει σε κάθε συσκευασία Kinder® Σοκολάτα, οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν τη φωτογραφία του παιδιού τους στο ειδικό site www.kinderchocolate.gr και να αποκτήσουν έτσι τη δυνατότητα να είναι το δικό τους παιδί ένα από τα τέσσερα που θα αντικαταστήσουν από 1η Σεπτεμβρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2010 τον –επί 36 χρόνια!- star της συσκευασίας.

Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, που θα διαρκέσει έως τις 15 Ιανουαρίου 2010, θα λαμβάνουν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 150 απίθανα δώρα: Netbooks LG, δωροεπιταγές La Redoute αξίας 50€ και ψηφιακές κορνίζες. Επιπρόσθετα, όλοι οι καταναλωτές της Kinder® Σοκολάτας έχουν την επιλογή να παίξουν μόνο για τα δώρα, τόσο μέσω του website όσο και μέσω sms.

Η Επιλογή
Οι τέσσερις νέοι Kinder® Stars θα επιλεχθούν από ειδική επιτροπή με τη λήξη του διαγωνισμού και θα ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο 2010. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός έχει ήδη “τρέξει” με μεγάλη επιτυχία και σε άλλες χώρες όπως Ιταλία, Σουηδία, Αγγλία κ.λπ. και έχει αναδείξει τους νέους πρωταγωνιστές της εκάστοτε χώρας.