Κουίζ: Ο τρόπος που κρατάς το κινητό μπορεί να αποκαλύψει πολλά για τον χαρακτήρα σου

Οι στατιστικές προβλέπουν ότι μέχρι το 2020 οι χρήστες των smartphones θα φτάσουν σχεδόν τα τρία δισεκατομμύρια! Αυτό το γεγονός δεν προκαλεί ενδιαφέρον μόνο από τεχνολογική άποψη αλλά και από την ψυχολογική πλευρά των πραγμάτων.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο τρόπος με τον οποίο χειριζόμαστε και περιηγούμαστε στα smartphones μας μπορεί να αποκαλύψει πολλά χαρακτηριστικά που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. Δείτε παρακάτω ένα ενδιαφέρον κουίζ που θα αποκαλύψει τον αληθινό σας εαυτό με βάση τον τρόπο που κρατάτε το κινητό σας.

Ρίξτε μια ματιά στην παραπάνω εικόνα και επιλέξτε τον τρόπο που συνήθως κρατάτε και χειρίζεστε το smartphone σας. Παρακάτω θα βρείτε το αποτέλεσμα με βάση την επιλογή σας.

Κρατάτε το κινητό με το ένα χέρι

Αν είστε ο τύπος του ανθρώπου που κρατάει το κινητό του μόνο με το ένα χέρι, είστε ένας άνθρωπος με αυτοπεποίθηση. Είστε αυτός που είναι έτοιμος να διακινδυνεύσει τα πάντα, αλλά με σύνεση, που σας βοηθά να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ωστόσο, είστε ακριβώς το αντίθετο σε θέματα σχέσεων. Προτιμάτε να έχετε αρκετό χρόνο για να καταλάβετε αν χρειάζεστε αυτό το άτομο στη ζωή σας ή όχι, πριν λάβετε μια απόφαση για να ξεκινήσετε μια σχέση. Λόγω αυτού, οι άνθρωποι μπορεί να σας θεωρήσουν ως μοναχικό και εσωστρεφές άτομο.

Διαβάστε την συνέχεια πατώντας εδώ