Κοζάνη: Παππούς και γιαγιά χαιρετούν τα εγγόνια τους πριν νοσηλευτούν για κορωνοϊό

Μία συγκλονιστική εικόνα είδε χθες το φως της δημοσιότητας, η οποία ραγίζει καρδιές. Ο λόγος για ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από το χωριό Δαμασκηνιά Κοζάνης, το οποίο τελεί υπό καραντίνα λόγω πολλών κρουσμάτων κορωνοϊού, το οποίο βρέθηκε θετικό στον ιό και χρειάζεται να νοσηλευτεί.

Πριν μπουν στο νοσοκομείο, οι δύο παππούδες χαιρετούν τα εγγόνια τους από το παράθυρο με βλέμματα που μαρτυρούν την αγωνία τους για το μέλλον.

Η μαμά των τριών παιδιών, η οποία τράβηξε και τη σχετική φωτογραφία, περιγράφει τα συναισθήματά της στις ειδήσεις του ΑΝΤ1:  «Το χωριό δεν το έχει επισκεφτεί ειδικό κλιμάκιο ή συνεργείο απολύμανσης. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μεγαλώνει κάθε μέρα ο φόβος. Έχουμε δικούς μας ανθρώπους στο νοσοκομείο, μόνος μέσα σε ένα δωμάτιο και δεν μπορούμε να προσφέρουμε καμία βοήθεια».

Η ίδια προσθέτει: «Τα συναισθήματα μιας μητέρας είναι τα ίδια, αυτές οι στιγμές αλλάζουν σε δευτερόλεπτα. Είμαι χαρούμενη που είμαστε σπίτι και τα αγκαλιάζω και μετά φοβάμαι πως θα τα κολλήσω. Ναι, φοβάμαι, φοβάμαι πολύ. Έχω πίστη όμως και ο Θεός δεν θα μας εγκαταλείψει».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ: