Ξεσπά ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Ένα λάθος έκανα και μου έστελναν κατάρες για τα παιδιά μου»

Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πετρούνιας: Ένα λάθος έκανα και μου έστελναν κατάρες για τα παιδιά μου

Την καρδιά του άνοιξε στην εκπομπή «Πρωινό» του ANT1 ο Ολυμπιονίκης μας στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας, και μίλησε για τους Αγώνες στο Τόκιο, τη γυναίκα του Βασιλική Μιλλούση και τα δύο τους παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει μια δήλωσή του για το ελληνικό #metoo.

Αναφερόμενος στην επίμαχη δήλωσή του, τόνισε: «διατυπώθηκε λάθος η σκέψη μου, αυτή είναι η πραγματικότητα. Όποιος με γνωρίζει λίγο ως άνθρωπο, θα γνωρίζει το ότι είμαι πάντα μπροστά σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οποιαδήποτε ευπαθή κοινωνικά ομάδα. Πέρα του ότι ζήτησα με όλη μου την καρδιά συγγνώμη, σαφώς είμαι κατά της βίας, οποιασδήποτε μορφής. Δώσαμε πολύ περισσότερη σημασία από ό,τι θα έπρεπε σε αυτό το λάθος σε σύγκριση με το πόσο δίπλα είμαι σε οτιδήποτε συμβαίνει»

«Γνωρίζετε πολύ καλά τι μπορεί να συμβαίνει στα social media. Δέχτηκα την κριτική, αναγνωρίζοντας το λάθος, όπως ακούστηκε. Καλώς τη δέχτηκα. Όταν βγαίνεις και λες κάτι δημόσια, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς την κριτική. Βέβαια δεν μπορώ να δεχτώ και με ενόχλησε ότι έγραφαν κατάρες για τα παιδιά μου, ενός και δύο χρονών. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Θες να κρίνεις αυτό που είπα; Το δέχομαι, καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ να μη με γνωρίζεις και να κάτσεις και να με κράξεις τόσο άδικα με κατάρες εμένα και την οικογένειά μου. Εγώ δε θα μπορούσα να το κάνω, δε θα μου πήγαινε το χέρι», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πετρούνιας: Παίζει και χοροπηδά στο τραμπολίνο μαζί με την κορούλα του (video)

Βάπτισαν τις μικρούλες τους Πετρούνιας-Μιλλούση: Δείτε το υπέροχο photo gallery! (photos)

Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας!: Συγκινεί η αφιέρωση στις κόρες του