Λαγκαδάς: Μαθητές Λυκείου απέχουν τα μαθήματά τους επειδή ο καθηγητής τους ειρωνεύεται και τους βρίζει

Στην απόφαση να απέχουν από τα μαθήματα τους προχώρησαν σήμερα το πρωί οι μαθητές των λυκειακών τάξεων του Κολχικού, αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην συμπεριφορά εκπαιδευτικού του σχολείου τους αναφέρει το thestival.gr.

Όπως αναφέρουν μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου Λαγκαδά, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός δημιουργεί εδώ και χρόνια πρόβλημα στην εύρρυθμη λειτουργία του σχολείου. Μαθητές αναφέρουν πως τους μιλά ειρωνικά στην τάξη και φτάνει στο σημείο να τους βρίζει. Έχει ιδιόρρυθμο χαρακτήρα και βάζει μόνο χαμηλούς βαθμούς, ακόμη και στους άριστους μαθητές όπως λένε. Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα πολλοί μαθητές να έχουν αποχωρήσει και να φοιτούν πλέον στο Γενικό Λύκειο Λαγκαδά. Αυτή τη στιγμή γονείς και μαθητές βρίσκονται στην είσοδο του σχολείου και αρνούνται να μπουν στις τάξεις για μάθημα.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δυτικής Θεσσαλονίκης κ. Παύλος Ματζιάρης, ενώ εδώ και ένα μήνα έχει επιληφθεί της κατάστασης σχολικός σύμβουλος. Οι γονείς έχουν συγκεντρώσει υπογραφές ζητώντας την απομάκρυνση του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού από το σχολείο, ενώ για το θέμα έχει ενημερωθεί και ο δήμαρχος Λαγκαδά Γ. Καραγιάννης.