Μαμά κατακεραυνώνει: “Ας μην γελιόμαστε, η τηλεκπαίδευση στα νήπια έκλεισε τον κύκλο της. Πέθανε!”

Η τηλεκπαίδευση συνεχίζεται για τα Νηπιαγωγεία και οι γονείς των μικρών παιδιών όλο και συχνότερα τονίζουν πως η κατάσταση έχει τελματώσει. Τα νηπιάκια/προνηπιάκια δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης και να μείνουν καθηλωμένα μπροστά σε μια οθόνη για να δουν τους συμμαθητές και να παρακολουθήσουν το μάθημα.

Η μαμά Τζίνα Δραγώνα με ανάρτησή της κατακεραυνώνει την τηλεκπαίδευση όπως εξελίσσεται και τονίζει ότι πλέον έχει πάψει ως διαδικασία να είναι αποδοτική για τα παιδιά. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά “Δεν δουλεύει άλλο! Πάει. Τελείωσε! Τόσο απλά. Αν ανοίξει το σχολείο έχει καλώς. Αν πάλι δεν ανοίξει, εμείς θα απέχουμε.”

Η ανάρτησή της για την τηλεκπαίδευση

Θέλω να ανοίξω ένα σημαντικό θέμα που αφορά στα σχολεία. Επιτρέψτε μου να μιλήσω αποκλειστικά για τα Νηπιαγωγεία καθώς δεν έχω εμπειρία από άλλη βαθμίδα. Σεβόμενη την πρσπάθεια και την κόπωση του εκπαιδευτικού προσωπικού, ήθελα να εκφράσω την προσωπική μου γνώμη, έτσι όπως τη βιώνω εγώ και 14 μήνες.

Ας μην γελιόμαστε, η τηλεκπαίδευση στα νήπια & προνήπια έκλεισε τον κύκλο της. Πέθανε! Πώς να το πω αλλιώς!

Καλυτερα να καθόμαστε σπίτι μας, να μας στέλνει το σχολείο worksheets και να τα συμπληρώνουν τα παιδιά όποτε θέλουν και όποτε μπορούν οι γονείς (καθώς και εμείς τηλεργαζόμαστε), παρά να ζούμε την παράνοια της τηλεκπαίδευσης σε παιδιά 4-6 ετών σε lockdown για 3η φορά.

Δεν θα αναλύσω εδώ τους λόγους που αυτή η ιστορία έκλεισε τον κύκλο της, γιατί θα γράφω μέχρι αύριο.

Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Δεν δουλεύει άλλο! Πάει. Τελείωσε! Τόσο απλά. Αν ανοίξει το σχολείο έχει καλώς. Αν πάλι δεν ανοίξει, εμείς θα απέχουμε.