Αρχική InfoTeens Νέα «ΜΑΜΑ… θηματικά»: Το viral τραγούδι που αφιερώνει καθηγητής στους μαθητές που δίνουν τώρα Πανελλήνιες

«ΜΑΜΑ… θηματικά»: Το viral τραγούδι που αφιερώνει καθηγητής στους μαθητές που δίνουν τώρα Πανελλήνιες

Ένας καθηγητής, αποφάσισε να ευχηθεί καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις, με έναν πολύ πρωτότυπο και ιδιαίτερο τρόπο.

Το hit του καλοκαιριού, το τραγούδι «Mama» του Sin boy, αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον καθηγητή φροντιστηρίου από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος θέλησε να το αποδώσει λιγάκι διαφορετικά για να βοηθήσει τους μαθητές του.

O καθηγητής, λοιπόν, θέλησε να χαλαρώσει τους μαθητές του και να τους ευχηθεί «καλή επιτυχία» με μια επανεκτέλεση του γνωστού κομματιού, που... σκορπά άφθονο γέλιο.

Οι μαθητές του δεν μπορεί παρά να απήλαυσαν την έκπληξη του καθηγητή τους. 

Το τραγούδι έχει μεγάλη απήχηση και πολλά σχόλια αναφέρονται στο χιούμορ του συγκεκριμένου καθηγητή, λέγοντας πως τους εμψυχώνει στην αγωνιώδη αυτή περίοδο με τις εξετάσεις.

Ήδη, μετράει περισσότερες από 130.000 προβολές στο YouTube.

«Το video αφιερώνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν Πανελλαδικές σαν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας. Καλή τύχη», αναφέρει το video στην αρχή του και είναι σίγουρο πως αυτό ακριβώς προσφέρει στα παιδιά...

Δείτε το video του «ΜΑΜΑ… θηματικά»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.