Αρχική InfoTV Μαθαίνουμε ιστιοπλοΐα και εξερευνούμε τα ελληνικά νησιά -Οι υπεύθυνοι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς μιλούν στο infokids.gr (Βίντεο)

Μαθαίνουμε ιστιοπλοΐα και εξερευνούμε τα ελληνικά νησιά -Οι υπεύθυνοι του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς μιλούν στο infokids.gr (Βίντεο)

Ανοίγουμε πανιά και ταξιδεύουμε!  Η ιστιοπλοΐα είναι ο πρώτος και ίσως ο καλύτερος τρόπος που ανακάλυψαν οι άνθρωποι για να αρμενίζουν τα πέλαγα.  Κύρια πηγή ενέργειας ο άνεμος. Όπως ακριβώς λέει και το όνομά της (ιστίο+πλους) πλέει με τα πανιά που δένονται στα κατάρτια, στους ιστούς. Είναι ο πιο όμορφος, ο πιο οικολογικός τρόπος να ανακαλύψουμε όλες τις μυστικές ομορφιές, τις απάτητες αμμουδιές της χώρας μας. Με λίγα μαθήματα ανοιχτής θαλάσσης, μικροί και μεγάλοι μπορούμε να γίνουμε "καπετάνιοι" και να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα και τον άνεμο μέσα από το νερό. Πού, πώς, πόσο και πότε μας απαντούν οι ειδικοί του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς.

Ιστοσελίδα: http://www.iop.gr/

Ιστιοπλοϊκός  Όμιλος Πειραιώς
Μικρολίμανο, 185 33 Πειραιάς
Τηλ.: 210 4177636, 210 4225076
Fax: 210 4110287
E-mail: info@iop.gr

ISTIOPLOIKOS


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.