Μαθήτρια Δημοτικού περιγράφει το σπίτι της με έναν μοναδικό τρόπο – Η ξεχωριστή έκθεση που έγινε viral

Όταν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει μέσα σε μια αγαπημένη και δεμένη οικογένεια που έχει κοπιάσεις για να τα μεγαλώσεις και να τους δώσει σπουδαία μαθήματα ζωής τότε δεν μπορείς παρά να θαυμάζεις και να καμαρώνεις κάθε τους δημιούργημα.

Κάτι τέτοιο συνέβη με αφορμή την έκθεση μιας μαθήτριας Δημοτικού που στα πλαίσια του σχολικού μαθήματος κλήθηκε μαζί με τους συμμαθητές της να γράψουν ένα κείμενο (έως 250 λέξεις) στο οποίο θα περιγράφουν το σπίτι τους.

Η εν λόγω μαθήτρια της οποίας το γραπτό ξεχώρισε έγραψε κάτι εντελώς διαφορετικό από την απλή περιγραφή του σπιτιού της τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Όπως εξηγεί και η μαθήτρια μεταξύ άλλων “Σκέψεις, μέρη, άνθρωποι, συναισθήματα, φανταστικά πράγματα και πλάσματα και πολλά άλλα υπάρχουν μέσα σε αυτό το σπίτι, κι αυτό γιατί το σπίτι μου είναι το μυαλό και η καρδιά μου.

Διαβάστε το υπέροχο κείμενό της που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Τάσος Παπαναστασίου που είναι ο δάσκαλος της μικρής και μάλιστα βαθμολογώντας την έκθεση αυτή έγραψε ως σχόλιοτη φράση: «Μπράβο, είσαι ένα σπουδαίο κορίτσι».

Περήφανος(Η οδηγία ήταν να περιγράψουν το σπίτι τους. Μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν έως 250 λέξεις)

Gepostet von Tasos Papanastasiou am Donnerstag, 19. Oktober 2017