Ματίνα Παγώνη: «Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά πολλά»

Η Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος των Ελλήνων νοσοκομειακών γιατρών είναι ένα από τα πρόσωπα που γνωρίσαμε εν μέσω πανδημίας καθώς οι αναλύσεις της στην τηλεόραση για τον κορωνοϊό ήταν θέμα συζήτησης για όλους μας.

Η περιποιημένη της εμφάνιση και η ιδιαίτερη χροιά της φωνής της την κάνουν να ξεχωρίζει και να είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη.

Οι ατάκες της πάντα συζητιούνται και η αναφορά της για το ζήτημα των παιδιών προκαλούν ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

«Με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά πολλά»

Σήμερα καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΜEGA αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφασή της να μην ακολουθήσει τον δρόμο της μητρότητας, δήλωσε πως «με τα παιδιά δεν μπορώ πολλά, πολλά, μετά το δεκάλεπτο δεν μπορώ να ασχοληθώ».

«Τα παιδιά μου αρέσουν για λίγο, αλλά μέχρι εκεί»

Μάλιστα πέρσι αίσθηση είχε κάνει η αντίστοιχη δήλωσή της ότι «Δεν έχω παιδιά. Έχω κάνει τις επιλογές μου. Τα παιδιά μου αρέσουν να παίζω για λίγο αλλά μέχρι εκεί. Γιατί να πω ψέματα; Είχα σκεφτεί ότι όταν κάνεις ένα παιδί να αφοσιωθείς σε αυτό και δεν είναι εύκολο να δουλεύεις δέκα ώρες και να γυρνάς το βράδυ στο σπίτι γιατί δεν έχει και κανένα νόημα να το μεγαλώσουν οι παππούδες ή κάποιος άλλος. Αλλά αυτό πιστεύω εγώ μπορεί να είναι και λάθος».