Με εισαγγελική παρέμβαση η μεταφορά της 14χρονης με κορωνοϊό στο νοσοκομείο – Αρνητές οι γονείς

14χρονη με κορωνοϊό στο νοσοκομείο

Σε σοβαρή κατάσταση με κορωνοϊό νοσηλεύεται μία 14χρονη από τη Δράμα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η κατάσταση της υγείας της

Όπως έγινε γνωστό η 14χρονη νοσηλεύεται σε απλή κλίνη covid19 με βαριά πνευμονία καθώς ακόμη δεν έχει κριθεί αναγκαίο να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη, η οποία δεν έχει υποκείμενα νοσήματα, διαγνώστηκε με βαριά πνευμονία, ωστόσο δε χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ. Το θετικό είναι ότι το κορίτσι εμφανίζει σημάδια βελτίωσης και σταδιακά της μειώνεται η παροχή οξυγόνου

Με εντολή εισαγγελέα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο με παρέμβαση του εισαγγελέα, αφού οι γονείς της είναι αρνητές και δεν επέτρεπαν τη νοσηλεία της.

Όλα ξεκίνησαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, όταν στο σπίτι της οικογένειας κλήθηκε γιατρός για να εξετάσει το κορίτσι. Η υγειονομικός εισηγήθηκε την άμεση μεταφορά του στο νοσοκομείο ωστόσο, οι γονείς του αρνήθηκαν και το κράτησαν σπίτι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Mega η Όλγα Βασιλείου, η γραμματέας Ιατρικού Συλλόγου Δράμας, η γιατρός απευθύνθηκε στον ιατρικό σύλλογο της πόλης και στη συνέχεια στις αρμόδιες Αρχές προκειμένου να μεριμνήσουν για την 14χρονη.

«Παιδιά βρίσκονται στο σπίτι τους γιατί κάποιοι αρνούνται να δουν μια πραγματική κατάσταση και ότι χρήζουν νοσηλείας σε νοσοκομεία. Αυτό είναι το πρόβλημα», τόνισε η κ. Βασιλείου.

Οι γονείς είχαν νοσήσει το προηγούμενο διάστημα. Έχουν άλλα τρία παιδιά.

Δείτε το video

Διαβάστε επίσης

“20 μέρες πριν την καισαρική, έχασα την ευκαιρία να γίνω μαμά ενός κοριτσιού… Ήταν πανέμορφη”

Το video ύμνος της Φίνος Φιλμ για την Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών είναι ό,τι καλύτερο είδαμε σήμερα

Μπορεί το σχολείο να διαπαιδαγωγήσει, όταν οι γονείς αντιδιαπαιδαγωγούν;