Μενίδι: Πεδίο βολής το 6ο Δημοτικό Σχολείο – Επέστρεψαν στα θρανία οι συμμαθητές του 11χρονου Μάριου

Άφωνους άφησαν τους αστυνομικούς τα ευρήματα γύρω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο στο Μενίδι. Συγκεκριμένα, συνέλεξαν επτά βλήματα από πυροβόλα όπλα, τα οποία σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους προέρχονται από το ίδιο σημείο από όπου ξεκίνησε η φονική βολίδα που σκόωσε τον 11χρονο Μάριο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ειδήσεις».

Τα εν λόγω ευρήματα μαρτυρούν πώς ακόμα χειρότερη έκβαση θα μπορούσαν να είχαν οι άσκοποι πυροβολισμοί που έπεσαν την μοιραία νύχτα και την ώρα της σχολική γιορτής στο 6ο Δημοτικό Σχολείο. Τα ευρήματα εξετάζονται χωριστά και από καθαρή τύχη δεν κατέληξαν κάποια από αυτά στην αυλή του σχολείου που ήταν γεμάτη από μαθητές.

Επέστρεψαν στα θρανία οι μαθητές

Για πρώτη φορά μετά τον άδικο χαμό του 11χρονου Μάριου ξεκίνησαν τα μαθήματα στο 6ο δημοτικό σχολείο στο Μενίδι, μετά από απόφαση των γονέων. Όπως καταγγέλλουν οι γονείς στο Newsit.gr η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. “Δεν πάει άλλο φοβόμαστε για τα παιδιά μας. Μέχρι πότε θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση;”, αναρωτιούνται.

Είναι πολύ κρίμα που χάθηκε ο Μάριος άλλα τέτοια περιστατικά συμβαίνουν συνέχεια. Η αστυνομία είναι απούσα και το κράτος μας έχει εγκαταλείψει”, προσθέτουν. Έξω από το σχολείο έχουν τοποθετηθεί κεράκια και λουλούδια εις μνήμην του μικρού “αγγέλου”, που “έσβησε” τόσο ξαφνικά.

Στις 17:00 το απόγευμα οι γονείς προσκλήθηκαν από το σχολείο για συζήτηση σχετικά με το περιστατικό παρουσία ψυχολόγων.