#ΜένουμεΣπίτι: Το 88ο Δημ. Σχ. Αθηνών καλεί τα παιδιά να συμμετέχουν σε μια online έκθεση ζωγραφικής

Ο Σύλλογος Γονέων του 88ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό του σχολείου θέλοντας να βοηθήσει τα παιδιά τώρα που #ΜένουμεΣπίτι, να εκφράσουν την δημιουργικότητα αλλά και την φαντασία τους, μέσα από τον κόσμο των χρωμάτων και της εικαστικής τέχνης, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει μια online έκθεση ζωγραφικής  με θέμα “Μένουμε Σπίτι και Δημιουργούμε” στην οποία μπορούν να πάρουν μέρος όλα τα παιδιά του σχολείου.

Πώς θα συμμετάσχουν τα παιδιά στην online έκθεση ζωγραφικής

Οι γονείς θα μπορούν να στέλνουν στο email του Συλλόγου 88silgondimathin@gmail.com τα έργα των παιδιών είτε φωτογραφία είτε σε ψηφιακή μορφή (scan) με τα στοιχεία των παιδιών και την τάξη τους, ώστε να αναρτηθούν στο blog του σχολείου ομαδικά σε βίντεο, ανάλογα με τη συμμετοχή.
Αξιοποιούμε τον χρόνο μας λοιπόν δημιουργικά, συμμετέχουμε στην ομαδική έκθεση του σχολείου, κάνουμε υπομονή και όλα θα πάνε καλά!!

Μια υπέροχη πρωτοβουλία που δίνει στα παιδιά μια αφορμή να δημιουργήσουν και να φτιάξουν πρωτότυπα ζωγραφικά έργα αντί να είναι κολλημένα διαρκώς μπροστά σε μια οθόνη και να παραπονιούνται διαρκώς ότι βαριούνται.

Μακάρι η δράση τους να βρει μιμητές και στα υπόλοιπα σχολεία της χώρας!