Αρχική Ρωτήστε τον ειδικό "Μπορώ να δώσω πολυβιταμίνες στον 28 μηνών γιο μου;"

"Μπορώ να δώσω πολυβιταμίνες στον 28 μηνών γιο μου;"

"Ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να δώσω πολυβιταμίνες στον 28 μηνών υιό μου. Αρνείται να φάει θρεπτικά φαγητά και φοβάμαι να μην προκύψουν διάφορα στο μέλλον. Βιταμίνες τύπου καραμέλας, όχι σιρόπι. Ευχαριστώ"

Απαντά ο παιδίατρος κος. Ηλίας Χαραμαράς

Τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα ΥΠΟκαθιστούν και ΔΕΝ ΑΝΤΙκαθιστούν όσα παίρνουμε από την τροφή μας. Χρειάζεται εμείς οι γονείς να δίνουμε το καλό παράδειγμα με τις δικές μας διατροφικές επιλογές. Δεν σταματάμε να τρώμε το καλό και πάντα ποικίλο φαγητό της μαμάς, με τα φρούτα, τις σαλάτες μας και τα γαλακτοκομικά. Ειδικά μεταξύ 0 και 16 ετών όπου η ανάπτυξη των μακρών οστών είναι στο ... φόρτε της, όλα αυτά είναι απαραίτητα. Οπλιστείτε με επίμονη και υπομονή και θα τα καταφέρετε!

Ηλίας Χαραμαράς
Παιδίατρος

Χρηστομάνου 62, Σεπόλια, Αθήνα

ilias_charamaras@hotmail.com

Site: http://www.iliascharamaraspediatrician.eu

Facebook page Ηλίας Γ. Χαραμαράς Παιδιατρικό Ιατρείο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.