Αρχική Νέα Ντροπή! Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αθηναίων έμεινε κλειστό λόγω... πλημμύρας (εικόνες)

Ντροπή! Δημοτικό Σχολείο του Δήμου Αθηναίων έμεινε κλειστό λόγω... πλημμύρας (εικόνες)

Ποιος θα περίμενε ότι εν έτει 2019 θα συζητούσαμε για κλειστά σχολεία λόγω πλημμύρας και μάλιστα στο κέντρο της Αθήνας;

Αντιμέτωποι με ένα δυσάρεστο γεγονός ήρθαν σήμερα, Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, δάσκαλοι και μαθητές του 56ου Δημοτικού Σχολείου Αθήνας, καθώς οι αίθουσες και οι διάδρομοι του κτηρίου ήταν γεμάτοι νερό. Το σχολείο για λόγους ασφαλείας και συντήρησης παρέμεινε κλειστό.

Το πρόβλημα υπάρχει εδώ και έναν, περίπου, χρόνο αλλά παρά τις προσπάθειες των αρμοδίων δεν έχει γίνει κάποια επισκευή. Μέχρι πρότινος, τα παιδιά, των οποίων οι τάξεις πλημμύριζαν αναγκάζονταν να μεταφέρονται, τελευταία στιγμή, σε άλλες αίθουσες, αν και εφόσον βρίσκονταν αυτές. Ωστόσο, σήμερα νερά γέμισε και ο διάδρομος που οδηγεί στις τουαλέτες, οπότε το πρόβλημα αφορά το σύνολο των μαθητών του σχολείου.

Το 56ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας μετά από ενέργειες του διευθυντή έμεινε κλειστό και γίνονται εργασίες για να βελτιωθεί η κατάσταση του.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σχολείου

 

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου γνωστοποίησε ότι αύριο τα μαθήματα θα γίνουν κανονικά.

Gepostet von 56ο Δημοτικό Σχολείο Αθήνας - Σύλλογος Γονέων am Montag, 28. Januar 2019


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.