Ο 2.5 ετών Βασίλης πάσχει από διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή και διαταραχή σίτισης – Χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση για την οικονομική ενίσχυση του αγώνα ζωής του 2.5 ετών Βασίλη απευθύνει ο Οργανισμός “Φροντίδα του Παιδιού”.

ΟλΟΙ ΜΑΖΙ για τον μικρό Βασίλη στον δύσκολο αγώνα που δίνει!

Ο μόλις 2,5 ετών Βασίλης πάσχει από διάχυτη αναπτυξιακή διαταραχή και διαταραχή συμπεριφοράς και σίτισης. Από γινόμενο εργαστηριακό έλεγχο φάνηκε σοβαρή υπερλιπιδαιμια, αύξηση ηπατικών ενζύμων, σοβαρή διάταση εγκεφάλου και περικαρδιακή συλλογή στην οπίσθια μεσοκοιλιακη αύλακα.

Το παιδάκι τρεφόταν αποκλειστικά με θηλασμό με συνέπεια μεγάλη διαταραχή αύξησης και ανάπτυξης, δυστροφία, ξηροδερμία. Έχει κριθεί απαραίτητο από τους θεράποντες γιατρούς να νοσηλευτεί το παιδάκι για κάποιο χρονικό διάστημα σε κλινική για να διερευνηθούν περεταίρω τα αίτια για τα προβλήματα της υγείας τους παιδιού. Λόγω της ασιτίας και της αδυναμίας σίτισης με οποιοδήποτε άλλο τρόπο συστάθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση γαστρoστομίας επί συνέχιση της αδυναμίας λήψης από του στόματος φαγητού, ώστε να είναι ασφαλής η χορήγηση αλεσμένου φαγητού.

Στο πλαίσια της διαταραχής με την οποία διαγνώστηκε ο μικρός Βασίλης χρήζει άμεσα από: – Εργοθεραπεία – Λογοθεραπεία – Ψυχολογική υποστήριξη – Ειδική παιδαγωγική εκπαίδευση – Τακτική παιδιατρική, Καρδιολογική παρακολούθηση και χορήγηση ειδικού Θεραπευτικού γάλακτος σε συγκεκριμένες θερμίδες. Το παιδάκι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε θεραπεία και Φροντίδα γιατί βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη ηλικία και οποιαδήποτε καθυστέρηση μπορεί να αποβεί μοιραία.

Δυστυχώς οι γονείς του παιδιού δεν βρίσκονται σε θέση για να καλύψουν τα μηνιαία έξοδα για τις θεραπείες για την αποκατάσταση της υγείας του παιδιού, το ειδικό γάλα και τα αναλώσιμα που απαιτούνται για την θεραπεία του παιδιού. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Γιατί όταν είμαστε όλοι ενωμένοι και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον συμβαίνουν θαύματα!

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε τον μικρούλη

Όσοι ενδιαφέρεστε και επιθυμείτε να στηρίξετε την το παιδάκι παρακαλούμε μόλις ολοκληρώσετε την κατάθεση σας να μας αποστείλετε σε μήνυμα στην σελίδα μας ( inbox) το πλήρες ονοματεπώνυμο του καταθέτη και το όνομα του παιδιού που επιθυμείτε να στηρίξετε. Σαν αιτιολογία να γράψετε την λέξη:ΔΩΡΕΑ

ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ:
Τράπεζα Πειραιώς: Αρ. λογαριασμού 6077151519207
GR0801710770006077151519207

Δικαιούχος : ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
Για όσους μένουν στο εξωτερικό SWIFT-BIC είναι PIRBGRAA
Eurobank: 0026.0232.59.0200894121
IBAN GR7202602320000590200894121

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.
Για όσους μένουν στο εξωτερικό BIC ERBKGRAAXXX
Εθνική Τράπεζα: 210 / 007208-76
ΚΑΙ IBAN: GR1001102100000021000720 876

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ (Για όσους μένουν στο εξωτερικό)ΚΩΔΙΚΟΣ SWIFT BIC ΤΡΑΠΕΖΑΣ : ETHNGRAA
Ευχαριστούμε και πάλι ,χωρίς εσάς δεν θα τα καταφέρναμε

Διαβάστε επίσης:

Π.Σ.Φ.: Φτάνει πια η τιμωρία από το κράτος στα παιδιά – νέους δικαιούχους ειδικής αγωγής και τους γονείς τους

H ανακοίνωση των εκδόσεων Καστανιώτη για τη σύλληψη του συγγραφέα Βασίλη Παπαθεοδώρου για παιδική πορνογραφία

Αντετοκούνμπο: “Η μαμά έφτιαχνε πάνες από σεντόνια για τα αδέρφια μου. Δεν είχαμε μοδάτα ρούχα, αλλά μεγαλώσαμε με αγάπη»

Παιδιά, πάρτε το αγαπημένο σας λούτρινο κουκλάκι και ελάτε στο Μουσείο Φωταερίου