Παιδιά, πάρτε το αγαπημένο σας λούτρινο κουκλάκι και ελάτε στο Μουσείο Φωταερίου

Παιδιά, πάρτε το αγαπημένο σας λούτρινο κουκλάκι και ελάτε στο Μουσείο Φωταερίου

Η αγαπημένη δράση των μικρών μας φίλων επιστρέφει! Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, η ομάδα του Βιομηχανικού Μουσείου Φωταερίου διοργανώνει ένα απίθανο Teddy’s day, προσκαλώντας οικογένειες με παιδιά 2 έως 5 ετών και τα αγαπημένα τους teddies (λούτρινα ζωάκια, αρκουδάκια, χελωνάκια, ψάρια ή ό, τι άλλο μπορείς να φανταστείς) να περάσουν ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Το πρωί της Κυριακής, από τις 11.00, οι μικροί μας φίλοι θα φτάσουν στο μουσείο έχοντας μαζί το πιο αγαπημένο λούτρινο κουκλάκι τους.

Εκεί, θα τους περιμένει η οικοδέσποινα των teddies, η κυρία Έλλη Τέντυ, η οποία θα υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους στην «καρδιά» του παλιού εργοστασίου φωταερίου, στο κτίριο των Παλαιών Φούρνων, για να «ταξιδέψει» τους συμμετέχοντες στην ιστορία του.

Αμέσως μετά, μικροί και μεγάλοι θα λάβουν μέρος σε ένα απίθανο εικαστικό εργαστήριο με σκοπό να δημιουργήσουν έναν… φίλο για το αγαπημένο τους λούτρινο!

Χρησιμοποιώντας απλά υλικά, θα κατασκευάσουν ένα αρκουδάκι για να συντροφεύσει το αγαπημένο τους teddy στην φθινοπωρινή του βόλτα στο μουσείο!

Έχει κι άλλο; Μα και βέβαια! Στη συνέχεια, οι μικροί μας φίλοι με τις οικογένειές τους θα απολαύσουν μια υπέροχη φθινοπωρινή βόλτα στο μουσείο παρέα με το αρκουδάκι τους και θα φωτογραφηθούν μαζί του μπροστά από τα παράξενα μηχανήματα του εργοστασίου φωταερίου και τις απόκρυφες γωνιές του, μοιράζοντας τις φωτογραφίες με hashtag #My_IGM.

Εσύ θα λείπεις;

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο στο TikTok δείχνει αλεπού να «κόβει» βόλτες στην Ακρόπολη και γίνεται viral!

Τάκης Βιδάλης: Υπάρχει λύση για τα χιλιάδες εγκαταλελειμμένα γονιμοποιημένα ωάρια -τη θέλουμε;

Κεραμέως για το Σχέδιο Δράσης κατά της Σεξουαλικής Κακοποίησης: «Υφαίνουμε ένα δίχτυ προστασίας κάθε παιδιού»