Ω-3: Μάθετε τα πάντα για τα καλά λιπαρά που «ταΐζουν» την υγεία μας σε μια ενημερωτική εκδήλωση (7/4)

Πραγματικά ανεκτίμητα για την υγεία μας είναι τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, αφού η υγεία κάθε συστήματος, κάθε οργάνου, ακόμη και κάθε κυττάρου του σώματός μας εξαρτάται απολύτως από την επαρκή παρουσία τους.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ωμέγα-3; Μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα φυτικά ωμέγα-3; Είναι προάγγελος συγκεκριμένων ασθενειών τα χαμηλά επίπεδα ω-3 στο αίμα μας; Αυτά και πολλά άλλα θέματα θα αναπτύξει ο εξειδικευμένος στη μελέτη και έρευνα των ω-3 διακεκριμένος Αμερικανός Καθηγητής Dr. William S. Harris, Research Professor at Sanford School of Medicine, University of South Dakota, USA. σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Απριλίου στις 10:00 στο Divani Apollon Palace and Thalasso (Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη, 210 8911100).

Θα ακολουθήσει ο γνωστός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD Δημήτρης Γρηγοράκης, Διδάκτορας και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, που θα ομιλήσει για τα γνωστά και άγνωστα οφέλη του μουρουνέλαιου, μια εξαιρετική φυσική πηγή των ω-3 και των βιταμινών D και A.

Θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από το κοινό.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας

Για τη συμμετοχή σας επικοινωνήστε με το 210 81 00 008 ή στο email b.kelaidi@apolloniannutrition.gr