Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης περιμένει το πρώτο του παιδί: Ποια είναι η αγαπημένη του;

Μπαμπάς για πρώτη φορά θα γίνει ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, όπως αποκάλυψε χθες η εφημερίδα «Realnews».

Η αποκάλυψη έγινε αφού η αγαπημένη του, επίσης ηθοποιός, Λένα Δροσάκη, είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη. Στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τον ρόλο της «Νύφης».

View this post on Instagram

—— Δεν ήταν άλλη η αγάπη μας έφευγε ξαναγύριζε και μας έφερνε ένα χαμηλωμένο βλέφαρο πολύ μακρινό ένα χαμόγελο μαρμαρωμένο, χαμένο μέσα στο πρωινό χορτάρι ένα παράξενο κοχύλι που δοκίμαζε να το εξηγήσει επίμονα η ψυχή μας. H αγάπη μας δεν ήταν άλλη ψηλαφούσε σιγά μέσα στα πράγματα που μας τριγύριζαν να εξηγήσει γιατί δε θέλουμε να πεθάνουμε με τόσο πάθος. Kι αν κρατηθήκαμε από λαγόνια κι αν αγκαλιάσαμε μ’ όλη τη δύναμή μας άλλους αυχένες κι αν σμίξαμε την ανάσα μας με την ανάσα εκείνου του ανθρώπου κι αν κλείσαμε τα μάτια μας, δεν ήταν άλλη μονάχα αυτός ο βαθύτερος καημός να κρατηθούμε μέσα στη φυγή. ——- Φυγή, του Γιώργου Σεφέρη #christmas #lights #smile

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs) on

Το ζευγάρι ακόμα δεν έχει μιλήσει δημόσια για το χαρμόσυνο γεγονός. Εξάλλου, πρόκειται για δύο ηθοποιούς που διατηρούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δείχνει απόλυτα ερωτευμένος! Στις αρχές του χρόνου, μάλιστα,  είχε δημοσιεύσει στο Instagram ένα κολάζ με κοινές του φωτογραφίες με τη Λένα Δροσάκη, μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη:

«Τέτοια ώρα πριν ένα χρόνο ξεκίνησα να σ΄ εύρω. Φανερώθηκες μέσα από ένα τίποτε-θυμάσαι; δεν μπορούσα να εξηγήσω από πού βγήκες. Ένας χρόνος και τι μαρτύριο. Σε θέλω. Ας ήσουν εδώ, ας παρουσιαζόσουν όπως εκείνη την αυγή κι ας με κάρφωναν έπειτα με τα εφτά καρφιά πάνω στα σανίδια του παραθύρου που είναι μπροστά μου..»

Τους ευχόμαστε με το καλό!