Ο καλύτερος μπαμπάς: Ο Σάκης Τανιμανίδης σε χριστουγεννιάτικες δημιουργίες με τις κόρες του

Σάκης Τανιμανίδης

Η Χριστίνα Μπόμπα τούς απαθανάτισε σε μια ξεχωριστή οικογενειακή στιγμή.

Χριστίνα Μπόμπα και Σάκης Τανιμανίδης διαχειρίζονται το δύσκολο πρόγραμμά τους, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην προσοχή, την αφοσίωση και τη φροντίδα των παιδιών τους.

Ο διάσημος μπαμπάς πέρασε μερικές στιγμές χαλάρωσης και δημιουργικής έκφρασης με τις δύο του κόρες, ζωγραφίζοντας χιονάνθρωπους και φτιάνοντας σπιτάκια. Φυσικά, η Χριστίνα Μπόμπα απαθανάτισε τις γλυκιές αυτές οικογενειακές στιγμές και τις δημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram.

Γιατί είναι σημαντικό οι γονείς να περνούν δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά; 

► Προτεραιότητα στην οικογένεια: Οι γονείς είναι αυτοί που υπενθυμίζουν ότι η οικογένεια πρέπει να αποτελεί πάντα προτεραιότητα. Ανεξαρτήτως της φορτωμένης καθημερινότητας, η προσοχή και η αφοσίωση προς τα παιδιά είναι πρωταρχικές.

► Δημιουργική χρήση του χρόνου: Μέσα από τη ζωγραφική και τις δημιουργικές δραστηριότητες, μαθαίνουμε ότι ο ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά είναι εξίσου σημαντικός όσο και η ποσότητα.

► Προσαρμογή στις ανάγκες των παιδιών: Οι γονείς δείχνουν πώς να προσαρμόζουν τις καθημερινές δραστηριότητές τους στις ανάγκες των παιδιών, δίνοντάς τους την αίσθηση της σημασίας.

Δημιουργία αναμνήσεων: Οι ξεχωριστές αυτές οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά αναδεικνύει τη σημασία της ενεργού συμμετοχής των γονιών στη ζωή τους και της κοινής δημιουργίας αναμνήσεων.

Οικογενειακή σύνδεση: Η οικογενειακή σύνδεση είναι ο πυρήνας της ευτυχίας. Και μέσα από ανάλογες δραστηριότητες ένας γονιός μπορεί να την καλλιεργήσει.

Διαβάστε επίσης: 

Ενθάρρυνση φαντασίας: Τρόποι για να να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα των παιδιών

Ας αφήσουμε το παιδί ελεύθερο να ανακαλύψει τον κόσμο των ιστοριών με όχημα τα αντικείμενα, τις λέξεις και την φαντασία του

Συνταγή για ιστορίες: Ένας έξυπνος τρόπος για να μάθουν τα παιδιά μας να γράφουν όμορφα και με φαντασία!