Ο Πέτρος Φιλιππίδης ευχήθηκε στον γιο του, Δημήτρη, με μία τρυφερή φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια!

Ένας από τους ρόλους του Πέτρου Φιλιππίδη στον ελληνική τηλεόραση που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ είναι αυτός του Νικηφόρου στο “50-50”, του τρελαμένου χαζο-μπαμπά της Ναταλίας, την οποία υπερλατρεύει και για την οποία θα έκανε κυριολεκτικά ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Όπως αποδεικνύει κάθε φορά μέσα από τις αναρτήσεις του, εξίσου “τρελαμένος” είναι ο αγαπημένος ηθοποιός και με τον μοναχογιό του, τον Δημήτρη, ο οποίος είναι σήμερα 23 ετών και με απεριόριστη σεμνότητα ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του, έχοντας ολοκληρώσει τις θεατρικές σπουδές του.

View this post on Instagram

#hashtag

A post shared by Dimitris Filippidis (@mitsos.fil) on

Παρόλο που διατηρεί το πασίγνωστο επώνυμο του μπαμπά του, ο Δημήτρης κρατά ένα εξαιρετικά χαμηλό προφίλ -αξίζει να αναφερθεί, ότι για καιρό, παράλληλα με τις σπουδές του δούλευε στην υποδοχή του θεάτρου Ακροπόλ, ενώ και ο ίδιος ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν προσπαθεί να “διαφημίσει” τις υποκριτικές ικανότητες του παιδιού του μέσα από τα προφίλ του στα socia media. Δεν διστάζει, όμως, να εκδηλώνει την αγάπη του!

Με αφορμή, λοιπόν, την γιορτή του γιου του, χθες, προχώρησε σε μία τρυφερή ανάρτηση, με μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τον Δημήτρη σε πολύ μικρή ηλικία:

View this post on Instagram

Χρονια πολλα γιε μας!!!!

A post shared by @ petrosfilipp on

Μία εξίσου τρυφερή φωτογραφία με τον Δημήτρη βρεφάκι είχε δημοσιεύσει ο γνωστός ηθοποιός και πριν από μερικές εβδομάδες, στα γενέθλια του γιου του:

View this post on Instagram

Αγκαλια………..#love#son#father#fatherson#family#hug

A post shared by @ petrosfilipp on


Είναι πολύ όμορφο να διαπιστώνει κανείς πόσο καλή σχέση έχουν μεταξύ τους!

O Δημήτρης Φιλιππίδης, μάλιστα, μιλώντας στο παρελθόν για τον πατέρα του είχε πει, ότι “στο σπίτι είναι πατέρας και καλός οικογενειάρχης. Είναι πάντα εκεί για μένα, βράχος” και ότι “Θαυμάζω το πείσμα και την αποφασιστικότητά του”. Ωστόσο, είχε αποκαλύψει, ότι λόγω δουλειάς τον στερήθηκε αρκετά.