Oι καθηγητές αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς τον 17χρονο Μιχάλη που “έσβησε” στα νερά της Ικαρίας

Θρήνος στο χωριό Ακαμάτρα της Ικαρίας, μετά τον εντοπισμό της σoρού του 17χρονου Μιχάλη Καρναβά, του νεαρού κολυμβητή που αγνοούνταν από το απόγευμα της περασμένης Τετάρτη όπου είχε επισκεφτεί με έναν φίλο του την παραλία Κυπαρίσσι για κολύμπι.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, η αγωνία είχε χτυπήσει «κόκκινο» αφού οι έρευνες συνεχίζονταν χωρίς αποτέλεσμα. Σκάφη του Λιμενικού Σώματος, εναέρια μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας, Δύτες Διασώστες, αυτοδύτες, Βατραχάνθρωποι της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού συμμετείχαν στις προσπάθειες εξεύρεσης του.

Οι καμπάνες του χωριού  χτυπούν πένθιμα, με την οικογένεια του να βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη, καθώς μέχρι και τώρα δεν έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι συνέβη τα τελευταία λεπτά της ζωής του παιδιού της. Στο ερώτημα αυτό θα απαντήσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στον 17χρονο μέσα στις επόμενες ώρες που θα βρεθεί η σορός του για νεκροψία στη Σάμο.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 17χρονος πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων και έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή. Συγκλονισμένη όλη η κοινότητα από την αιφνίδια απώλειά του. Στα χείλη όλων ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ …Γιατί «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο πρόωρα, βυθίζοντας στο πένθος όλη την Iκαρία.

Oι καθηγητές αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς τον 17χρονο Μιχάλη που “έσβησε” στα νερά της Ικαρίας

Οι καθηγητές του Γενικού Λυκείου Ευδήλου Ικαρίας έγραψαν ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον 17χρονο Μιχάλη.

Όπως γράφουν “ Δεν υπάρχει μεγαλύτερη οδύνη για έναν δάσκαλο από το να χάνει έναν μαθητή του τόσο πρόωρα, οι λέξεις μάς έχουν εγκαταλείψει μπροστά σ’ αυτή την τόσο άδικη και ξαφνική απώλεια.

Μιχάλη, η ωριμότητά σου, η ειλικρίνεια, το αίσθημα ευθύνης και η γενικότερη συγκρότησή σου έκαναν το σχολείο μας πλουσιότερο.

Δεν θα φύγεις ποτέ από τη σχολική μας κοινότητα, θα είσαι μαζί μας στις αίθουσες, την αυλή και τους διαδρόμους του σχολείου, στις εκδρομές και στις συζητήσεις, στα μαθήματα και στην καρδιά μας.

Είναι σε όλους μας εξαιρετικά δύσκολο να αντέξουμε και να συνηθίσουμε την απώλειά σου. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές σου και σε ολόκληρη την κοινωνία της Ικαρίας.

Οι καθηγητές του Γενικού Λυκείου Ευδήλου Ικαρίας”

Συλλυπητήρια επιστολή από την ΕΛΜΕ Ικαρίας – Φούρνων για τον άδικο χαμό του 17χρονου Μιχάλη

Ως Δ.Σ της Ε.Λ.Μ.Ε. Ικαρίας – Φούρνων θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά θλίψη μας, τα θερμότερα συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στην οικογένεια του μαθητή μας Μιχάλη Καρναβά που τόσο πρόωρα και άδικα χάθηκε.

Η καθημερινή μας επαφή με τους μαθητές μας και οι κοινοί  μας κόποι και προσπάθειες μας κάνουν , στ’ αλήθεια, να τα νοιώθουμε δικά μας παιδιά, να χαιρόμαστε με τις χαρές τους και να πονάμε στις λύπες τους.

Ο Μιχάλης θα λείψει πολύ σε όλους και όλες μας.

Γιάννη , Αργυρώ και Κώστα κουράγιο και θερμά συλλυπητήρια μέσα από την καρδιά μας.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Δάμαλος Χρήστος

Η Γραμματέας Τζίνη Ολυμπία

Διαβάστε επίσης:

Θλίψη για τον 23χρονο Θανάση που “‘εσβησε” στις διακοπές στη Σίφνο – Απαρηγόρητη η δίδυμη αδερφή – Τι έδειξε η νεκροψία

«Ένας άνθρωπος που κατηγορείται πως σκότωσε τα παιδιά του, πως μπορεί να μην συνιστά απειλή για την κοινωνία;»

Πατάτες τηγανητές με σάλτσα γιαουρτιού