Αρχική Famous Parents "Όταν ήμουν 6, ήταν 22.. Το ένα παιδί μεγάλωνε το άλλο": Η συγκινητική αφιέρωση του γιου της Χριστίνας Παππά στη μαμά του

"Όταν ήμουν 6, ήταν 22.. Το ένα παιδί μεγάλωνε το άλλο": Η συγκινητική αφιέρωση του γιου της Χριστίνας Παππά στη μαμά του

Η Χριστίνα Παππά χθες είχε τα γενέθλιά της και εκτός από τις ευχές των αγαπημένων της φίλων δέχθηκε και τις ξεχωριστές ευχές του γιου της Δημήτρη, ο οποίος με μια συγκινητική αφιέρωση στα κοινωνικά μέσα ευχήθηκε δημοσίως στη μαμά του.

Η ανάρτησή του επικεντρώθηκε στο δύσκολο ρόλο που επωμίστηκε η μητέρα του φέρνοντας τον στη ζωή όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών και για το πώς μεγάλωσαν μαζί μαμά και γιος. Το κείμενο της ανάρτησης είναι το εξής:

"Όταν Ήμουνα 6, ήτανε 22..
Το ένα παιδί μεγάλωνε το αλλο...
Χρόνια πολλά στην πιο υπέροχη μητέρα του κόσμου, τον πιο υπέροχο άνθρωπο που ξέρω στον κόσμο..
Χρόνια πολλά στην γυναίκα που θυσίασε πολλές ανεκτίμητες στιγμές στην ζωή της, για να μπορέσω να τις έχω εγώ...
Cause that's what true love is about.....

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.