Αρχική Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 Πανελλήνιες 2017: Δείτε τις λύσεις των θεμάτων των Αρχαίων Ελληνικών

Πανελλήνιες 2017: Δείτε τις λύσεις των θεμάτων των Αρχαίων Ελληνικών

Με τα Αρχαία Ελληνικά για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 09/06/2017 οι Πανελλήνιες 2017.

Σε γενικές γραμμές, τα φετινά θέματα είναι βατά.Στο διδαγμένο κείμενο η ερώτηση εισαγωγής είναι Σωστό-Λάθος. Η πρωτοτυπία φέτος είναι το δεύτερο σκέλος της λεξιλογικής άσκησης, χωρίς όμως κάποια δυσκολία.  Στο αδίδακτο κείμενο το νόημα ρέει στρωτά. Ζητείται για πρώτη φορά μεταφορά πρότασης στον άλλο αριθμό. Χωρίς μεγάλο βαθμό δυσκολίας είναι το δεύτερο σκέλος της συντακτικής άσκησης.

Το Infokids.gr σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «Παπαδέα», σας ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τις απαντήσεις των θεμάτων των Αρχαίων Ελληνικών.

Μπορείτε να δείτε τις λύσεις των θεμάτων εδώ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2017


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.