Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Pedigree: Νέο Dog channel για καλό σκοπό στον Κωτσόβολο!

Pedigree: Νέο Dog channel για καλό σκοπό στον Κωτσόβολο!

Έχετε παρατηρήσει ότι οι οθόνες στα πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών καταστημάτων προβάλλουν διαρκώς διάφορες εικόνες; Διάφορες τυχαίες εικόνες, οι οποίες δεν έχουν κάποιον σκοπό ή στόχο. Γιατί να μην αλλάξει αυτό;

Καθημερινά, χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται εμπορικά καταστήματα ενώ την ίδια ώρα τα καταφύγια με σκύλους προς υιοθεσία έχουν ελάχιστη προσέλευση.  Με έναν πολύ τρυφερό και πρωτότυπο τρόπο το Pedigree® και ο Κωτσόβολος επιχειρούν αυτό να αλλάξει. Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου, οι τυχαίες εικόνες που προβάλλονται στις οθόνες των τηλεοράσεων των καταστημάτων Κωτσόβολος θα αντικατασταθούν με βίντεο από σκύλους που περιμένουν να υιοθετηθούν. Κάθε φορά που κάποιος σκύλος θα υιοθετείται και θα εγκαταλείπει το καταφύγιο, θα εγκαταλείπει ταυτόχρονα και την οθόνη του.

Αν ενδιαφέρεστε να υιοθετήσετε κάποιον από τους σκύλους που προβάλλονται στις οθόνες, επικοινωνήστε με το αντίστοιχο φιλοζωικό σωματείο:

  • Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Φιλοθέης-Ψυχικού

Τηλ: 6932495867

Site: www.zofipsy.com

  • Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας

Τηλ: 6944949741

Site: www.friendsofanimals-nf.com

Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με οποιαδήποτε από τις 49 φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree®. Δείτε τη λίστα με τις οργανώσεις και τα καταφύγια στο www.pedigree.gr.

Το Πρόγραμμα Υιοθεσίας Pedigree® ξεκίνησε στα τέλη του 2010 και στη διάρκεια των έξι  και πλέον χρόνων εφαρμογής του έχει γίνει δεκτό με ιδιαίτερη θέρμη από τη ζωοφιλική κοινότητα, έχοντας συμβάλει στην εξεύρεση στέγης για  πάνω από 3.700 σκύλους που φιλοξενούνταν σε καταφύγια όλης της χώρας. Στόχος του προγράμματος είναι ο διπλασιασμός των υιοθεσιών μέχρι το 2020. Γιατί κάθε σκύλος αξίζει ένα ζεστό σπίτι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter