Ποιο θα είναι σήμερα το ωράριο των σούπερ μάρκετ

Ποιο θα είναι σήμερα το ωράριο των σούπερ μάρκετ

Σύμφωνα με τις χθεσινές ανακοινώσεις Στυλιανίδη, η σημερινή ημέρα αποτελεί εν πολλοίς αργία. Ωστόσο ορισμένες εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες παραμένουν ανοιχτές για την εξυπηρέτηση των πολιτών. Μεταξύ αυτών και τα σούπερ μάρκετ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων: Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της ισχυρής χιονόπτωσης και για την προστασία της δημόσιας ασφάλειας, την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 θα παραμείνουν σε αργία (κλειστά) καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καταστήματα λιανικού εμπορίου και τα τραπεζικά καταστήματα.

Η αργία της λειτουργίας των ανωτέρω καταστημάτων αφορά στις περιοχές της Περιφέρειας Αττικής, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, τις Κυκλάδες νήσους, τις Σποράδες νήσους, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ

Εξαιρούνται από το παραπάνω μέτρο τα σούπερ-μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων. Για αυτά θα ισχύει ωράριο από τις 10:00 έως και τις 18:00. Επίσης ανοικτά θα είναι τα πρατήρια καυσίμων και τα φαρμακεία σύμφωνα με το κανονικό τους ωράριο και τον προγραμματισμό των εφημεριών τους.

Διαβάστε ακόμα:

Δεκάδες παιδάκια πέρασαν όλη τη νύχτα μέσα στα αυτοκίνητα – Χωρίς τρόφιμα και μια κουβέρτα

Κακοκαιρία Ελπίδα: Πώς θα εξελιχθεί – Ποιες περιοχές θα “χτυπήσει” στη συνέχεια

«Μαμά, πώς θα ζήσω έτσι;»: Ραγίζει καρδιές 12χρονη με σπάνιο σύνδρομο