Αρχική Σχολή Γονέων Πόσες ώρες πρέπει να κοιμούνται τα παιδιά; Μία δασκάλα έχει την άπαντηση (εικόνα)

Πόσες ώρες πρέπει να κοιμούνται τα παιδιά; Μία δασκάλα έχει την άπαντηση (εικόνα)

Μία δασκάλα Δημοτικού από το Wisconsin δημιούργησε ένα πρόγραμμα ύπνου για τα παιδιά, το οποίο ή θα σας κάνει να γελάσετε ή θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Η δασκάλα έχει λάβει υπ’ όψιν της τις ηλικίες των παιδιών και τις ώρες που πρέπει να ξεκουράζονται και έφτιαξε με βάση αυτά το παρακάτω πρόγραμμα.

Ανήρτησε τη φωτογραφία του στη Facebook σελίδα του Δημοτικού σχολείου Wilson και οι αντιδράσεις ήταν διαφορετικές και ποικίλες. Πολλοί γονείς την επαίνεσαν για την πρότασή της και δήλωσαν ότι ακολουθούν εύκολα αυτές τις ώρες ύπνου, ενώ άλλοι γέλασαν και παραδέχθηκαν ότι είναι πολύ δύσκολο μια οικογένεια να ακολουθήσει αυτό το πρόγραμμα.

Διαβάστε το προτεινόμενο πρόγραμμα της δασκάλας και πείτε μας: Εσείς θα μπορούσατε να το ακολουθήσετε;

Αν ρωτάτε εμάς, μας φαίνεται πολύ δύσκολο ένα παιδί να κοιμηθεί από τις 6:45, ώρα που οι περισσότεροι γονείς δεν έχουν καν τελειώσει τις δουλειές τους.

Βέβαια, οφείλουμε να παραδεχθούμε ότι με βάση και τις υποδείξεις των περισσότερων γιατρών, τα παιδιά – ανάλογα με την ηλικία τους – πρέπει να ξεκουράζονται πολλές ώρες.

Αν τα έχετε καταφέρει σας δίνουμε πολλά συγχαρητήρια και περιμένουμε να μας πείτε το μυστικό σας!

Δείτε το πρόγραμμα που πρότεινε η δασκάλα και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.