“Προς τον άντρα μου: Θυμάσαι όταν ονειρευόμασταν αυτό που τώρα ζούμε;”

“Προς τον άντρα μου: Θυμάσαι όταν ονειρευόμασταν αυτό που τώρα ζούμε;”

Η ζωή μας τα παιδιά δεν είναι πάντα εύκολη. Συχνά έρχονται στιγμές που η κούραση μας οδηγεί σε νεύρα και τα νεύρα σε δηλώσεις του τύπου: “εγώ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο!”. Κι όμως, όταν έκανες τα μεγάλα σου όνειρα, στο πλευρό τους συντρόφου σου… αυτό ακριβώς ζητούσες! Το γράμμα αυτής της γυναίκας προς τον άντρα της θα σας θυμίσει πολλά από αυτά που κι εσείς θέλετε να πείτε στον δικό σας:

“Αγάπη μου,

την ημέρα του γάμου μας είχαμε μεγάλα όνειρα. Όνειρα για την καριέρα μας, το σπίτι μας, την οικογένεια που θα δημιουργούσαμε, όνειρα για ταξίδια… όνειρα και φιλοδοξίες που συνεχίζουμε να πιέζουμε ο ένας τον άλλον για να τα κυνηγάμε κάθε μέρα. Και το λατρεύω αυτό.

Αλλά νομίζω, ότι μερικές φορές ξεχνάμε πως εκείνη τη μαγική μέρα είχαμε και μικρά όνειρα. Όνειρα που δεν ήταν ίσως τόσο αξιοσημείωτα. Όνειρα που ίσως να μην γράφαμε ποτέ σε μία λίστα. Όνειρα… συνηθισμένα.

Όπως το να ξυπνάμε ο ένας δίπλα στον άλλον κάθε πρωί. Να αποκτήσουμε παιδιά, τα οποία θα μεγαλώσουν σε ένα ευτυχισμένο σπίτι. Όνειρα για μία καθημερινή ρουτίνα.

Και ξέρεις κάτι, κοιτάζοντας γύρω μου το βλέπω, με τρόπο μαγικό, τα όνειρα αυτά έχουν ένα προς ένα πραγματοποιηθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infokids.cy.

Διαβάστε ακόμα:

Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών: 40 χρόνια φροντίδας και αγκαλιάς για τα παιδιά

Εισαγγελική παρέμβαση για 7 μικρά αδέλφια με ψώρα στην Θεσσαλονίκη

Περισσότεροι από 4.000 μαθητές “ενεργοποιήθηκαν” στον 1ο Πανελλήνιο μαθητικό Διαγωνισμό που διοργάνωσε η FairLife L.C.C.