Σεμινάριο θετικής σκέψης του Believe In You το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου στο Πόλις!

Κλείνοντας μια υπέροχη συνεργασία για το 2018 στον Πολυχώρο Πόλις στο Νέο Ηράκλειο, το Believe In You διοργανώνει σεμινάριο με θέμα… το Α και το Ω των δεξιοτήτων ζωής – την «Θετική σκέψη»!

Γιατί είναι σημαντική η θετική σκέψη;

Μέσα από τη σκέψη μας, αντιλαμβανόμαστε τη ζωή. Ο τρόπος που ερμηνεύουμε τα γεγονότα και τους ανθρώπους γύρω μας, καθορίζει τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά μας. Μήπως αξίζει να μάθουμε να κάνουμε σκέψεις συνειδητά που μας ωφελούν και μας δίνουν χαρά;

Ο καλύτερος τρόπος να πολεμήσουμε όσα μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα και διάθεση, είναι διατηρώντας την αισιοδοξία και το χαμόγελό μας! Επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς που ισχύει μέχρι την Τετάρτη 28 Νοεμβρίου και κλείστε τη θέση σας με 20 ευρώ.

 

Θετική σκέψη- Η βάση της φιλοσοφίας του Believe In You

Η θετική σκέψη είναι το σήμα κατατεθέν του Believe In You. Ένα εμβληματικό σεμινάριο που καθορίζει την ταυτότητα και το όραμά του. Η όλη δράση διοργανώνει σεμινάρια προσωπικής ανάπτυξης για το ευρύ κοινό, με στόχο να προσφέρει γνώση και ενδυνάμωση στους ανθρώπους για να υλοποιήσουν τα όνειρά τους.

Στο τρίμηνο πρόγραμμα Life Skills Training η θετική σκέψη είναι το πρώτο μάθημα, καθώς αποτελεί τη βάση για όλα τα υπόλοιπα. Είναι θα λέγαμε η κρίσιμη δεξιότητα ζωής, γιατί αν ελέγχεις τη σκέψη σου, ελέγχεις τη ζωή σου. Καθώς η ευτυχία είναι εσωτερική υπόθεση, το αν θα ζούμε ευτυχισμένα δεν εξαρτάται από τις συνθήκες της ζωής μας, αλλά από την ποιότητα των σκέψεών μας. Το πώς μπορούμε να ελέγχουμε τις σκέψεις μας και να κάνουμε πιο ωφέλιμες και χρήσιμες για εμάς, θα το διδαχθούμε στο σεμινάριο του Σαββάτου την 1η Δεκεμβρίου 2018.

Το σεμινάριο στοχεύει μέσα από γνώση και ασκήσεις να φέρει τη θετική σκέψη στην καθημερινότητά μας.

Θέματα σεμιναρίου:

 • Πώς καλλιεργούμε τη θετική σκέψη
 • Γιατί η θετική σκέψη συνδέεται με την υγεία
 • Πώς μετατρέπουμε τις αρνητικές σκέψεις σε θετικές
 • Πώς μπορεί να μας βοηθήσει ο νευρογλωσσικός προγραμματισμός προκειμένου να σκεφτόμαστε θετικότερα
 • Πώς να προγραμματίζουμε τον εγκέφαλό μας θετικά για δράση

Μεθοδολογία:

 • Θεωρία-χρήση διαφανειών
 • Πρακτικές συμβουλές
 • Ασκήσεις
 • Νευρογλωσσικός προγραμματισμός (NLP)
 • Συζήτηση
 • Χρήση πραγματικών παραδειγμάτων

Εισηγήτρια των σεμιναρίων είναι η κα. Εύη Ξυραφά, Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης και Εκπαιδεύτρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.

Για το πλήρες βιογραφικό πατήστε εδώ.

Πληροφορίες

Χώρος διεξαγωγής: Πολυχώρος Πόλις. Αίθουσα διαλέξεων «Πόλις» Μαρίνου Αντύπα 62-66 & Φιλοθέης 69Β (ΕΙΣΟΔΟΣ) 14121 Ηράκλειο Αττικής (πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ «Ηράκλειο»)

Ημερομηνία: Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018

Ώρες διεξαγωγής: 12.00 – 15.00 μ.μ.

Ώρα προσέλευσης: 11:30

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 6128281, 6974781051

Επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς που ισχύει μέχρι την Τετάρτη 28/11/18 και κλείστε τη θέση σας με 20 ευρώ.

Δηλώστε συμμετοχή στη φόρμα που θα βρείτε εδώ:

http://www.flowmagazine.gr/believeinyouworkshops42/

Ελάτε να υποδεχτούμε τον Δεκέμβρη με χαμόγελο και αισιοδοξία. Για να χτίσουμε τις βάσεις για μια ζωή γεμάτη ευτυχία. Σας περιμένουμε!