Στα δικαστήρια Δήμητρα Πισπιρίγκου και γιαγιά Ελένη – Δριμεία επίθεση και σε Δασκαλάκη

Στα δικαστήρια της Πάτρας, βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη 3/8/2022, λίγο πριν τις 11 το πρωί η Ελένη Λεγάτου, μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της.

Μήνυση κατά του γιατρού της Τζωρτζίνας, Ανδρέα Ηλιάδη, κατέθεσε η οικογένεια της Πισπιρίγκου

Οι δυο γυναίκες σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr κατέθεσαν αυτοπροσώπως τη μήνυσε σε βάρος του διευθυντή ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, Ανδρέα Ηλιάδη, με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις του πως η οικογένεια – παππούδες -δεν επισκεπτόταν τη Τζωρτζίνα, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω», είναι ο βασικός ισχυρισμός τους όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Νομικά κατά του κ. Ηλιάδη μέσω της μήνυση που συντάχθηκε από τον δικηγόρο της οικογένειας Όθωνα Παπαδόπουλο, κινούνται η μητέρα της 33χρονης, Δήμητρα, η μητέρα της Ελένη, ο πατριός και θείος της.

ΗΛΙΑΔΗΣ: “ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΝΟΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ”

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή μέσω twitter  ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Όπως ανέφερε συγκεκριμένα   «Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν.

Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».

Σήμερα καταθέτει ο Μάνος Δασκαλάκης - Δικηγόρος Πισπιρίγκου "Υποβάλλουμε αίτημα αποφυλάκισης"

Δριμεία επίθεση και σε Δασκαλάκη

Ο πατέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, δήλωσε μέσω των δικηγόρων του: «Εξαιτίας των διαρροών που υπάρχουν εδώ και μήνες, η άσκηση της νέας ποινικής δίωξης δεν έρχεται ως έκπληξη αλλά ως εξέλιξη επιβεβλημένη από τα πορίσματα των αστυνομικών και ιατροδικαστικών αρχών. Η προσεκτική και επίπονη διερεύνηση των συνθηκών των τριών θανάτων εκ μέρους της εισαγγελίας Αθηνών, παρέχει επαρκή και σαφή θεμελίωση των κατηγοριών οι οποίες εφόσον αποδειχθούν στο σύνολό τους συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες της σύγχρονης εποχής»…

Η παραπάνω δήλωση ήταν αρκετή για να φέρει και την απάντηση της υπερασπιστικής πλευράς Πισπιρίγκου με τον δικηγόρο Όθωνα Παπαδόπουλο να αναφέρει τα εξής: «Έχει ήδη καταθέσει ενόρκως στα πλαίσια της δικογραφίας της Τζωρτζίνας, περιγράφοντας την κυρία Πισπιρίγκου ως μία ιδιαίτερα στοργική μάνα. Ως μία γυναίκα για την οποία δε θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει την παραμικρή υποψία ή ένδειξη ότι θα μπορούσε να στραφεί ποτέ εναντίον των ίδιων της των παιδιών. Είναι μία δήλωση η οποία διακρίνεται από κάποια σκληρότητα… ».

Διαβάστε επίσης:

Voucher για τους παιδικούς σταθμούς 2022- 23: 20% περισσότεροι φέτος οι δικαιούχοι

Θετικοί στον κορωνοϊό ο Κώστας Μπακογιάννης και ο γιος του Δήμος

«Ήρθε σπίτι μεθυσμένος. Οι αστυνομικοί την άφησαν αβοήθητη. Και ο πατέρας μου την σκότωσε»

Αγωνία στη Βέροια για νεογέννητο με αναπνευστική δυσχέρεια – Ο αγώνας δρόμου για να σωθεί