Στην αντεπίθεση οι γονείς της Πισπιρίγκου μαζί με την αδερφή της – Μηνύουν τον γιατρό Ηλιάδη που τους στοχοποίησε

Οι γονείς, ο πατριός και η Δήμητρα Πισπιρίγκου στρέφονται κατά του εντατικολόγου κ. Ανδρέα Ηλιάδη που είχε εκφράσει φόβους στην Πάτρα, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε την πρώτη ανακοπή.

Μήνυση στον Ηλιάδη από τους γονείς και την αδερφή της 33χρονης – Τι θα υποστηρίξουν

Θα κληθεί να καταθέσει ξανά η Ρούλα Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει, η στάση των γονέων της Ρούλας Πισπιρίγκου, Ανδρέα και Ελένης, λίγες ημέρες αφότου ο πρώην γαμπρός τους Μάνος Δασκαλάκης μήνυσε τον εντατικολόγο Ανδρέα Ηλιάδη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Pelop.gr   oι γονείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με την κόρη τους Δήμητρα και τον πατριό, εμφανίζονται αποφασισμένοι να «σύρουν» στα δικαστήρια τον διευθυντή της ΜΕΘ στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΠ, επειδή τους κατηγόρησε, ότι ως παππούδες, δεν πήγαιναν στο Νοσοκομείο.

«Εμείς – και οι δύο οικογένειες – ήμασταν κάτω στο γρασίδι, αφού ο κ. Ηλιάδης μας έδιωχνε από πάνω και μας έλεγε, ότι εκεί δεν είναι πανηγύρι να κάθεστε όλοι απέξω» θα ισχυριστούν σύμφωνα με το pelop.gr.

Ηλιάδης: “Ούτε οι παππούδες ούτε οι γιαγιάδες νοιάστηκαν για την Τζωρτζίνα”

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες καλεσμένος σε διαδικτυακή εκπομπή μέσω twitter  ο γιατρός της Τζωρτζίνας, Ανδρέας Ηλιάδης, ο οποίος προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο ίδιος τόνισε ότι είχε αποκαλύψει στον πατέρα των παιδιών, τον Μάνο Δασκαλάκη τις υποψίες του για εγκληματική ενέργεια.

«Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑ»

Ο Ανδρέας Ηλιάδης είπε για τον Μάνο Δασκαλάκη πως ήταν «ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργεια» και τόνισε με νόημα πως κανένας από τους συγγενείς στην Πάτρα (παππούδες και γιαγιάδες) δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει στο νοσοκομείο για την άτυχη Τζωρτζίνα.

ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ, ΕΝΩ Η ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ

Πάτρα: Η μελανιά στο μάγουλο της Τζωρτζίνας την ημέρα της κηδείας της «καίει» την Πισπιρίγκου

Συγκεκριμένα, είπε: «Έχω ένα παράπονο, το μεγάλο παράπονο μου είναι από τον πατέρα της Τζωρτζίνας. Νομίζω ότι μετά από πολλές πολύωρες συζητήσεις που έκανα με το συγκεκριμένο, εκτός από τη μητέρα, γνώριζε πολλά πράγματα και να σας πω ότι ήταν ενήμερος ότι είχα σοβαρές υπόνοιες ότι υπάρχει εγκληματική ενέργειαΤο παράπονό μου λοιπόν είναι ότι αυτός ο πατέρας, δεν με προσέγγισε, ενώ η πόρτα μου ήταν ανοιχτή. Ήμουν πάντα με το χαμόγελο. Ήμουν πάντα εκεί».

Συνέχισε, λέγοντας πως οι γονείς του παρουσίαζαν μια ψεύτικη εικόνα: «(Ο πατέρας) δεν ήρθε ποτέ, δεν το επιδίωξε, αντίθετα με παραπλάνησαν, με παραπλάνησαν μέσα σε μια ψεύτικη εικόνα! Νομίζω ότι με κοροϊδεύανε και κοροιδεύανε και την Εντατική, άρα τον ιερό χώρο της Εντατικής που σώζονται εκεί παιδιά δεν τον σεβάστηκαν.

Ο πατέρας θα μπορούσε να έρθει μεμονωμένα μου πει κύριε Ηλιάδη, ξέρετε, υπάρχει κάτι; Κάτι για την αιτία; Ποτέ μα ποτέ μα ποτέ δεν άνοιξε αυτό το θέμα. Αντίθετα νομίζω ότι οι συζητήσεις που γίνονται ήταν σε επίπεδο ψεύδους»

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

Πάτρα: Είχαν δει τη Ρούλα να χτυπά τη Τζωρτζίνα, όταν ήταν μόλις 10 μηνών!

Μίλησε για ακόμα ένα παράπονό του λέγοντας πως: «Και το άλλο παράπονο το μεγάλο ναι να σας πω, ξέρετε όταν έρχεται ένα παιδάκι στην Εντατική γίνεται χαμός έξω από τη Μονάδα να έρθουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες να ρωτήσουν.

Όμως στην περίπτωση αυτή κανένας κανένας συγγενής είτε αυτός λέγεται γιαγιά, είτε παππούς. Μα ποτέ μα ποτέ δεν ήρθε να μου πει κύριε σας παρακαλώ πείτε μας λίγο τι γίνεται. Μπορούμε να μπούμε να το δούμε λίγο το παιδί, πείτε μας κάτι».

Σχόλιο “φωτιά” από Λέων για Πισπιρίγκου: Η Τζωρτζίνα υπέφερε πάρα πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα

Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Γρηγόρης Λέων, σχολίασε την εξέλιξη αυτή με μια ανάρτηση που προκαλεί αίσθηση. Λέει ότι η Τζωρτζίνα “υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα”. Βάζει ο ιατροδικαστής στο κάδρο και άλλα πρόσωπα; Θέτει προς διερεύνηση και άλλου είδους συνθήκες που έκαναν το 9χρονο παιδί να υποφέρει και τελικά να πεθάνει; Στην ανάρτησή του αναφέρει συγκεκριμένα:

Διαβάζω σήμερα για νέα δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Δυστυχώς από καιρό λέγαμε ότι η Τζωρτζίνα υπέφερε παρά πολύ και ίσως όχι μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα.

Διαβάστε επίσης:

Κουφονήσια: 16χρονη έκανε βουτιά από τα βράχια και χτύπησε – Η κατάσταση της υγείας της

H Πισπιρίγκου ήθελε να δολοφονήσει την Τζωρτζίνα τον Απριλίο του 2021 – Οι γιατροί της χάλασαν τα σχέδια – Μαρτυρία “φωτιά” (video)

Υπ. Υγείας: Προστατεύει τα διεμφυλικά (intersex) άτομα – Η μεγάλη αλλαγή προς όφελος των παιδιών – H μαρτυρία της μαμάς Ρηνιώς