Συγκλονίζει το video με τα τελευταία γενέθλια της 9χρονης Τζωρτζίνας – Η “περίεργη” σύμπτωση με την εισαγωγή στο Νοσοκομείο

Κάτι παραπάνω από κρίσιμη είναι η Μεγάλη Εβδομάδα που βρίσκεται μπροστά στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά από την Πάτρα. Την ίδια ώρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας έρχονται ντοκουμέντα και μαρτυρίες για τα παιδιά της οικογένειας αλλά και για το ζεύγος Πισπιρίγκου- Δασκαλάκη.

Στην εκπομπή «Το πρωινό» της Μεγάλης Τετάρτης προβλήθηκε ρεπορτάζ με τα τελευταία γενέθλια της 9χρονης Τζωρτζίνας στις 31 Οκτωβρίου του 2021, όταν το κορίτσι ήταν ήδη τετραπληγικό. Η πρωτότοκη κόρη της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη βρισκόταν στο καροτσάκι και γιόρτασε τα γενέθλιά του με τους γονείς, φίλους από το σχολείο και τον φυσιοθεραπευτή της.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του χώρου που πραγματοποιήθηκε το πάρτι γενεθλίων της, όλα φαινόταν φυσιολογικά στην οικογένεια και τίποτα δεν προμήνυε πως στο μέλλον θα συνέβαιναν τόσο φρικτά πράγματα. «Πάρτι ήταν, όλοι ήταν χαρούμενοι. Δεν φάνηκε να υπήρχε κάποιο πρόβλημα… Το παιδί ήταν σε καρότσι, δεν αντιδρούσε» είπε η γυναίκα.

Η “περίεργη” σύμπτωση με την εισαγωγή στο Νοσοκομείο

Ωστόσο αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η εισαγωγή της Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο του Ρίου 4 ημέρες μετά (στις 4 Νοεμβρίου) με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου επικοινώνησε με τον γιατρό Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε την εισαγωγή αυτή. Μάλιστα ανέφερε πως η ημερομηνία αυτή εξετάζεται από τις αρχές, προκειμένου να δουν πως κατέληξε στο νοσοκομείο η Τζωρτζίνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έτσι θα γίνεται εφεξής ο έλεγχος για κρούσματα στα σχολεία – Τα υγειονομικά πρωτόκολλα στις τάξεις

Έκκληση: Η 10 μηνών Κωνσταντίνα Αθηνά πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος

«Μαμά γιατί τρέμω;»: Η ατάκα της Τζωρτζίνας που “πρόδωσε” την Πισπιρίγκου στους γιατρούς