Σύλληψη σοκ δασκάλου: Έδειχνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητές της Δ’ Δημοτικού

Σύλληψη σοκ δασκάλου: Έδειχνε γυμνές φωτογραφίες σε μαθητές της Δ' Δημοτικού

Χαμός έχει ξεσπάσει στην Πρέβεζα στο άκουσμα της είδησης ότι συνελήφθη δάσκαλος μετά τις καταγγελίες μαθητών του ότι τους έδειχνε γυμνές φωτογραφίες.

Οι περιγραφές των μαθητών οδήγησαν στη σύλληψη του δασκάλου

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στη Νέα Σινώπη Πρέβεζας κατόπιν καταγελλίας γονέων για 60χρονο δάσκαλο που φέρεται να έδειξε άσεμνες φωτογραφίες σε μαθητές της Δ Δημοτικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR ο 60χρονος έδειξε φωτογραφίες από το κινητό του τηλέφωνο στους μαθητές εν ώρα διαλείμματος.  Ανάμεσα στις φωτογραφίες όμως, υπήρχε και μια δική του στην οποία φέρεται να εμφανίζεται γυμνός. Μαθήτρια όταν επέστρεψε στο σπίτι της το ανέφερε στους γονείς της, οι οποίοι στην συνέχεια κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά.

Η ώρα της Δικαιοσύνης

Ο 60χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια χθες Τετάρτη (17-11-2021), όπου είχαν συγκεντρωθεί συνάδελφοί του, αποδίδοντας την υπόθεση σε σκευωρία. Κατά την έξοδό του, ο δάσκαλος φυγαδεύτηκε από αστυνομικούς.

Σε βάρος του εκπαιδευτικού ασκήθηκε ποινική δίωξη για το πλημμέλημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο, το οποίο διεκόπη και θα συνεχιστεί την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου.

Για παρεξήγηση κάνει λόγο ο δάσκαλος

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δάσκαλος, δεν είχε πρόθεση να δείξει την φωτογραφία με το άσεμνο περιεχόμενο στα ανήλικα παιδιά. Ωστόσο, έπεσε πάνω σε αυτήν, την στιγμή που τους έδειχνε τις υπόλοιπες και δεν πρόλαβε να την κρύψει. Για το συμβάν ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που θα καλέσει για εξηγήσεις τον 63χρονο.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός για τα κρούσματα στα σχολεία – Αγώνας δρόμου για να μην κλείνουν τμήματα

Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022

Βρέφος 2 μηνών διασωληνωμένο στη ΜΕΘ Ρίου λόγω κορωνοϊού