Θα απολαύσουμε δωρεάν την παράσταση «Ταξίδι στην Παραξενούπολη» στο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης (23-24/7)

Η νέα διαδραστική, παιδική, μουσικοθεατρική παράσταση «Ταξίδι στην Παραξενούπολη» της FREZYDERM έρχεται με μπόλικη φαντασία, αστείρευτο χιούμορ, υπέροχα διδάγματα και μοναδικές εκπλήξεις να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 Ιουλίου στις 20:30 στο Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Η υπόθεση της παράστασης

Η δράση εκτυλίσσεται στην Παραξενούπολη, μία πόλη διαφορετική από τις άλλες, όπου συμβαίνουν μόνο παράξενα πράγματα. Όχι για πολύ όμως! Γιατί τα παιδιά, οι βασικοί δηλαδή ήρωες της παράστασης, θα βοηθήσουν τους αγαπημένους πρωταγωνιστές, Δοντούλη, Φρεζυδέα και Καθαρόπη να σταματήσουν τις παραξενοκαταστάσεις, ώστε να ξαναβρεί, επιτέλους, η πόλη την κανονικότητά της Τα θέματα που πραγματεύεται η παράσταση είναι η σημασία της συνεργασίας για να βρεθεί η λύση σε κάθε πρόβλημα, η αξία της ενσυναίσθησης και ο βασικός ρόλος της σωστής υγιεινής στην καθημερινότητα όλων μας.

Τη θεατρική παράσταση υπογράφει το ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΟΝΕΙΡΟΥ, που εδώ και αρκετά χρόνια δημιουργεί και παρουσιάζει επιτυχημένες παραστάσεις ειδικά για τα παιδιά. Σας περιμένουμε όλους για να απολαύσετε μια θεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους, με ανατρεπτικό σενάριο, ξεκαρδιστικούς διαλόγους και σημαντικά μηνύματα!

Κάντε τώρα την κράτησή σας

Είσοδος Ελεύθερη – Ώρα έναρξης 20.30

Η συμμετοχή του κοινού θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ μέσω τηλεφωνικών κρατήσεων καθημερινά από τις 09:00 έως τις 15:00 στο 211 7258176.

Με πρωτεύοντα στόχο την προστασία των θεατών και του προσωπικού της θεατρικής παράστασης, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Πολιτισμού για εκδηλώσεις σε υπαίθριους χώρους.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Η χρήση μη Ιατρικής Μάσκας είναι υποχρεωτική από κάθε θεατή κατά την Είσοδο και μέχρι την τοποθέτησή του στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του. Οι θεατές θα πρέπει να προσέρχονται μια ώρα πριν την έναρξη της παράστασης για την αποφυγή συνωστισμού.

Συντελεστές παράστασης

Διάρκεια παράστασης: 65 λεπτά
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης
Σκηνικά – Ζωγραφική: Γιάννης Σπανόπουλος
Κοστούμια: Τέτα Βασιλάτου, Σπανόπουλος Γιάννης
Video – Mapping: James D
Χορογραφίες: Ιωάννα Μουλιάκου
Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Καμακάρη, Κωνσταντίνα Τασιγιώργου, Αρμάν Εδουάρδος Μενετιάν, Πιέτρης Δημήτρης.
Σε video προβολή η Tζοάνα Βρακά

Για παιδιά 3-11 ετών

Ανοιχτό Πέτρινο Θέατρο Αργυρούπολης

Μιλήτου & Κορίνθου, 6η στάση Αργυρούπολης

2109934619